Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 51 10
Call-Girls
93276
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η κοπελα αρκετα εμφανισιμη οι φωτογραφιες της ειναι ακριβεστατες!!!Εχει απιστευτα βυζια ειδικα αυτες οι ρωγες της ειναι το κατι αλλο γουσταρει να τις τραβας να τις πιπιλας οι γαμημενες μεγαλωνουν σαν λαστιχο.Μουνοχειλα ωραια πεταλουδε ευχαριστιεται να τα γλυφεις να τα φτυνεις στα συν ο κωλος αν και τον δινει αβερτα ειναι σφιχτος και μπορεις να τον γαμησεις σε πολλες στασεις.Πιπαρα για σεμιναριο deepthroat δεν αφηνει τιποτα χωρις να το γλυψει - ρουφηξει δαγκωνει αρχιδια σε κοιταει μετα στα ματια και σου λεει μου αρεσει να σε τσιμπουκωνω και να σε κοιταω στα ματια.Ξεσκισμα στα 4 απο μουνι την ωρα που χυνει ενας πανικος φωναζει πρεπει να μας ακουσε ολος ο οροφος απο τις φωνες της και τα βρισιδια της γουσταρει το γρηγορο δυνατο ξεσκισμα το ζει πολυ εντονα η κοπελα.Καταθεση στο στομα δεν αφησε σταγονα ξερογλυφετε και λεει μου αρεσουν πολυ τα χυσια σου.Γρηγορο μπανακι επιστροφη και στα καπακια χωρις καθυστερηση δευτερος γυρος εκει δοκιμασα κωλο τον ξεσκισα για κανενα 20 λεπτο με πολλα βρισιδια παλι και χαστουκια στα κωλομερια το γουσταρει πολυ το πρωκτικο φωνες ξεσκισε μου τον πατο μου αρεσει να με ξεκωλιαζεις κτλ κτλ δινει τα ΠΑΝΤΑ.Μεσα στο διωρο την γαμησα 3 φορες, ειναι σκυλα και της αρεσει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα