Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 7 10
Call-Girls
17568
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
...δλδ καταρχήν πετάτε το κεφάλι (όπως όταν τρώτε γαρίδες). Τα υπόλοιπα, δεν είναι τέλεια, άλλωστε είναι 40+ η κυρία και αυτό φαίνεται. Εντυπωσιακή κατά την εισαγωγή στο δωμάτιο, ποδάρες γαρ πάνω σε γοβάρες, όπου συνολικά προκύπτει τουλάχιστον 1,80+ (τόσο είμαι εγώ και ήταν ψηλότερη όταν μπήκε). Μετά το γδύσιμο, προφανώς αλλάζει η εικόνα, τα χρόνια δεν κρύβονται, αλλά δεν είναι εικόνα για να πεις (σε ότι αφορά το σώμα), ότι ενοχλεί, το αντίθετο μάλλον. Άλλωστε, έχουμε δει πιτσιρίκες με πολύ χειρότερα σώματα. Καθαρή, εύθυμη, επικοινωνιακή. Δεν τρώει χρόνο, πολύ γλωσσόφιλο, καλό τσιμπούκι με περιποίηση στα μπαλλάκια. Ήρεμο σεξ χωρίς ιδρώτες και φωνές. GFE φάση, για ήρεμες καταστάσεις, πάει όπου την πας, αν δεν θες να πας κάπου, δεν θα σε πάει αυτή. Δεν τα κλαις, αλλά δεν φεύγεις και χορτασμένος.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Οκτωβρίου, 2015
τωρα γιατι δινεται 120 ευρω σε ενα milf χωρις κολο μαλιστα,ποτε δεν το καταλαβα.παντα ακολουθουσα τιμολογιακη πολιτικη για μιλφ,οχι πανω απο 80 την ωρα full service.εβρισκα αξιολογα κομματια,ετσι χαλατε την πιατσα και ζηταει η καθε θειτσα οτι θελει.καλα γαμησια συναγωνιστες
S
sena1
07 Οκτωβρίου, 2015
Δεν θα μπορούσα να ειμαι πιο σύμφωνος. Απαλλάχτηκα απο το να γράψω κριτικη.
P
polax
08 Οκτωβρίου, 2015
Όταν τα λέμε, μας λένε παπατζήδες..οι 'βαρώνοι'...
Moscowita
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3