Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 6 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η μέρα ήταν περιπετειώδης μέχρι να καταλήξω στη Νικόλ σήμερα.
Ξεκίνησα κλείνοντας ένα duo με Naomi & Kate. Πάω στο παρκοξενοδοχείο, ανεβαίνω 7ο (πρώτη φορά) ανοίγει η Naomi, ψιλοξενέρα γιατί είναι μπόγος. Η Kate δεν είχε ανέβει ακόμα, είχε αργήσει κανένα δεκάλεπτο και μου λεεί η άλλη δεν μπαίνεις για μπάνιο; Της απαντάω ότι ο χρόνος δε μετράει για όσο χρόνο περιμένω την άλλη και τρώει ξενέρα, σηκώνεται από το κρεβάτι και πάει και κάθεται σε μια πολυθρόνα. Σηκώνομαι και βγαίνω έξω να στείλω στο πρακτορείο. Εκείνη την ώρα βγαίνει και η Kate από το ασανσέρ, καχεκτικιά και αγχωμένη, με τα σιδερικά στο στόμα, της λέω σόρρυ, την έκανα ενημερώνοντας και το πρακτορείο.
Πάω και κλείνω Karina (πρώην Alina και άλλα ψευδώνυμα). Μου γράφει στο sms θες duo με Vicktoria, της λέω μπα, έχω ξαναπάει με Vicktoria και περίσσότερο κουβεντα θέλει (σημείωνεται ότι και η Vicktoria είναι μπόγος, αλλά δεν το έγραψα). Φτάνω στο Καραβελοξενοδοχείο, ανοίγει, κάτι μούτρα μέχρι το ισόγειο και ένα κορμί μπαλότσα κι αυτή. Τι έγινε ρωτάω, μου λέει περιέργα τα μυνήματα σου, εγώ ξέρω τή φίλη μου και κάτι τέτοια, κοινώς θίχτηκε για τη φίλη της. Έφυγα κι απο εκεί. Μέχρι στιγμής έχω πληρωσει 4 ταξί και ο ένας πήγε να με κλέψει ότι δήθεν απο ξενοδοχεία είναι + 1,5ευρώ λόγω αναμονής απ'έξω. Του λέω φέρε τον τιμοκατάλογο ή δώσε μου τηλέφωνο του συνδικαλιστικού σου οργάνου να μου το επιβεβαιώσει. Πήγε να με πείσει, αγνοώντας τα αιτήματα μου, ότι έτσι είναι. Φυσικά και δεν τα πληρώθηκε.
Μέσα σε όλα, ευτυχώς που πήγαν όλα στραβά με τις προαναφερείσεις κορασίδες, γιατι δεν μου άρεσε καμία. Όλες χάλια και με στυλάκια.

...για να καταλήξω λοιπόν στο αστέρι την Nicole. Εδώ να ευχαριστήσω τους προλαλήσαντες για τις ακριβείς εισηγήσεις τους.

Εγώ προσωπικά φτιάχτηκα πολύ με τη κοπέλα. Γελούσε συνεχώς, βρήκα ότι το πρόσωπό της είναι πόλυ όμορφο (ούτε καν σκυλέ-την αδικέι η σέλφι) και ένα κορμί μεν κοντό αλλά γυμνασμένο, τρυφερό και μαυρισμένο. Κώλος τουρλώτός, βυζί που μπαίνει σε ποτήρι σαμπάνιας. Σέρβις ότι γουστάρεις γενικότερα, αλλά εγώ αρκέστηκα σε ωριαίες πίπες (διάρκείας δηλαδή), βαθείες με σπρωξίματα και όλα τα γούστα.Δεν βαρέθηκε/κουράστηκε γιατί τα γουστάρει περισσότερο τα παιχνίδια τέτοιου τύπου, και εγώ παρομοίως παρεμπιπτόντως. Και μπανάκι μαζί που οι άλλες οι άπλυτες ούτε καν πλησιάζουν το μπάνιο μαζί σου.

Καθώς είμαι προσεχτικός στις συνευρέσεις μου, εκτίμησα πολύ και το γεγονός της υπερβολικής της επιμονής στην υγιεινή (μαντηλάκια, αντισηπτικά κ.ο.κ.) και παρόμοιώς εκτίμησε κι αυτή τη στάση μου γενικότερα. For the record, χέρι δε βάζω χώρις γάντι και καυλί χωρίς καπότα στα στοματικά. Κάποτε τα έκανα, αλλά υπήρξα πολύ τυχερός που δεν άρπαξα ποτέ τίποτα, και δεν χρειαζεται να ρισκάρω πλέον, για εμένα, για τις κοπέλες (εντός και εκτός χώρου) και για τους υπόλοιπους συναγωνιστές.

Παίζει να τη ξανασυναντήσω καλώς εχόντων των πραγμάτων. Από τα καλύτερα VFM κατά τη γνώμη μου.

Αυτά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 04, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2015
για την κριτική σας... η οποία εν μέρει αναλώνεται στο να θάβει άλλες κοπέλες... δώρο ένα μπουκαλάκι Μιραμιστίν για την καθαρή ψωλή σας και ένα ζεύγος λάτεξ ιατρικά γάντια για να πληκτρολογήσετε την απάντηση σας μην μολυνθεί κάνα ακροδάχτυλο...
05 Οκτωβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ήταν η εμπειρία μου αγαπητέ και φυσικά συνέβαλε στο θετικό αντίκτυπο που είχε η Nicole. Δεν ήξερα ότι πρέπει να τηρώ αυστηρό κονφορμισμό.
Επίσης, δικαιώμα σας να κάνετε προωκτικό ακάποτα στην Ομόνοια.
Φιλικά πάντα
05 Οκτωβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εννοείται πάντα φιλικά...
05 Οκτωβρίου, 2015
Μα τον Τουτάτη, καπότα για κωλο/μουνοδακτύλιαμα, το διαβάσαμε και αυτό... Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4