Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 54 10
Call-Girls
125572
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Η συνάντηση έγινε χτες το απόγευμα, μετά από μερικά πμ και 2/3 τηλέφωνα. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο, αλλά εδώ μιλάμε για μια καθαρά ερασιτεχνική (με τη καλή έννοια) περίπτωση.
Στο ραντεβού ήταν ακριβής. Ανοίγω τη πόρτα, λοιπόν και ναι, δεν μένω άφωνος….
Είναι όμορφο κορίτσι με μακριά μαύρα μαλλιά και όμορφα χαρακτηριστικά. (υπέροχα μάτια όμως) Με casual ήρθε (κάτι που μου αρέσει) και χωρίς έντονο μακιγιάζ (δεν το χρειάζεται άλλωστε) έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και πέρασε στο μπάνιο. (Να σημειώσω εδώ, πως μου θύμισε πολύ τη Βανδή όταν ξεκινούσε τη καριέρα της)
Βγαίνοντας φορούσε μόνο το στριγκάκι της αποκαλύπτοντας ένα όμορφο κορμί, που αν και δεν είναι ιδιαίτερα γυμνασμένο είναι πολύ προσεγμένο χωρίς κυτταρίτιδα και περιττά κιλά.
Στα του αγώνα το σκορ είναι 3-2. Δυστυχώς αν και προσπάθησε, δεν είχα τα κουράγια για 3ο γύρο. Της αρέσει πολύ το στοματικό (και το δείχνει) και γενικά η περιποίηση κυρίως σε GFE κατάσταση. Είναι δεκτική σε όλα (σε ότι δοκίμασα δεν έφερε αντίρρηση) φιλάει βαθιά και με γλώσσα και γενικά νομίζεις πως βρίσκεσαι με κάποια που γνωρίζεις καιρό.
Το στοματικό το κατέχει πολύ καλά και δέχεται καθοδήγηση. Το πάει μέχρι βαθιά μέχρι πνιγμού και δακρύων!!! Η πρώτη μου κατάθεση έγινε έτσι και δεν έφυγε αμέσως για το μπάνιο, αλλά συνέχισε μέχρι που το στράγγισε τελείως.
Ολιγόλεπτο διάλλειμα για τσιγαράκι και βουρ για 2ο γύρο. Μετά από ένα απίθανο τέλειωμα δικό της (3ο) ήρθε η ώρα της εισόδου. Πρώτα μπροστά, που μπορώ να πω ότι η αίσθηση ήταν ιδιαίτερα καλή καθώς είναι σχετικά στενή. Έφτασε η ώρα για τη πίσω τρύπα, που μπορώ να πω ότι είναι όπως πρέπει να είναι στενή και σφιχτή, που σημαίνει ότι μπαίνει δύσκολα και με αρκετό σάλιο. Στήσιμο στα τέσσερα, απλά υπέροχο. Δυνατό σφυροκόπημα που το αντέχει και της αρέσει, σε σημείο να ανατριχιάζει ολόκληρη. Η 2η κατάθεση έγινε μέσα της με τρομερή ένταση, κάτι που είχα να νοιώσω πολύ καιρό.
Τελειώνοντας, να αναφέρω πως από υπηρεσίες και συμπεριφορά, μου θίμισε την παλιά αγαπημένη Bibi και την Ευα !!!!
Για τη τιμή δεν σχολιάζω κάτι, στο κάτω κάτω, ότι πληρώνεις παίρνεις. Α και τα χρήματα δεν τα ζήτησε ούτε στο τέλος….. Της το θύμισα φεύγοντας.
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και είναι καθαρά υποκειμενική.
Στο ραντεβού ήταν ακριβής. Ανοίγω τη πόρτα, λοιπόν και ναι, δεν μένω άφωνος….
Είναι όμορφο κορίτσι με μακριά μαύρα μαλλιά και όμορφα χαρακτηριστικά. (υπέροχα μάτια όμως) Με casual ήρθε (κάτι που μου αρέσει) και χωρίς έντονο μακιγιάζ (δεν το χρειάζεται άλλωστε) έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και πέρασε στο μπάνιο. (Να σημειώσω εδώ, πως μου θύμισε πολύ τη Βανδή όταν ξεκινούσε τη καριέρα της)
Βγαίνοντας φορούσε μόνο το στριγκάκι της αποκαλύπτοντας ένα όμορφο κορμί, που αν και δεν είναι ιδιαίτερα γυμνασμένο είναι πολύ προσεγμένο χωρίς κυτταρίτιδα και περιττά κιλά.
Στα του αγώνα το σκορ είναι 3-2. Δυστυχώς αν και προσπάθησε, δεν είχα τα κουράγια για 3ο γύρο. Της αρέσει πολύ το στοματικό (και το δείχνει) και γενικά η περιποίηση κυρίως σε GFE κατάσταση. Είναι δεκτική σε όλα (σε ότι δοκίμασα δεν έφερε αντίρρηση) φιλάει βαθιά και με γλώσσα και γενικά νομίζεις πως βρίσκεσαι με κάποια που γνωρίζεις καιρό.
Το στοματικό το κατέχει πολύ καλά και δέχεται καθοδήγηση. Το πάει μέχρι βαθιά μέχρι πνιγμού και δακρύων!!! Η πρώτη μου κατάθεση έγινε έτσι και δεν έφυγε αμέσως για το μπάνιο, αλλά συνέχισε μέχρι που το στράγγισε τελείως.
Ολιγόλεπτο διάλλειμα για τσιγαράκι και βουρ για 2ο γύρο. Μετά από ένα απίθανο τέλειωμα δικό της (3ο) ήρθε η ώρα της εισόδου. Πρώτα μπροστά, που μπορώ να πω ότι η αίσθηση ήταν ιδιαίτερα καλή καθώς είναι σχετικά στενή. Έφτασε η ώρα για τη πίσω τρύπα, που μπορώ να πω ότι είναι όπως πρέπει να είναι στενή και σφιχτή, που σημαίνει ότι μπαίνει δύσκολα και με αρκετό σάλιο. Στήσιμο στα τέσσερα, απλά υπέροχο. Δυνατό σφυροκόπημα που το αντέχει και της αρέσει, σε σημείο να ανατριχιάζει ολόκληρη. Η 2η κατάθεση έγινε μέσα της με τρομερή ένταση, κάτι που είχα να νοιώσω πολύ καιρό.
Τελειώνοντας, να αναφέρω πως από υπηρεσίες και συμπεριφορά, μου θίμισε την παλιά αγαπημένη Bibi και την Ευα !!!!
Για τη τιμή δεν σχολιάζω κάτι, στο κάτω κάτω, ότι πληρώνεις παίρνεις. Α και τα χρήματα δεν τα ζήτησε ούτε στο τέλος….. Της το θύμισα φεύγοντας.
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και είναι καθαρά υποκειμενική.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Αυτό με τα χρήματα που και καλά ξεχνάνε στο τέλος όταν σε συναντάνε πρώτη φορά και πάνε να φύγουν χωρίς να τα ζητήσουν λεκτικά μόνο γέλιο μου προκαλεί ... Αν παρατηρήσεις η στάση του σώματος και οι κινήσεις τα ζητάνε μη λεκτικά ... αφού κάνει μια ώρα να φύγει από το δωμάτιο και κοντοστέκεται συχνά και κοιτάζει πίσω σε εσένα σαν να μην θέλει να φύγει , οπότε είναι σίγουρη ότι κάποια στιγμή πριν φτάσει στην πόρτα θα της φωνάξεις σαν καλούλης να της τα δώσεις ...
Οπότε σε καλοπιάνει με τον τρόπο της ότι σε βλέπει και καλά παραπάνω από πελάτη και νοιώθεις ότι εισαι γαμαο-ταο που την έκανες να ξεχάσει ότι είναι επαγγελματίας πουτάνα... Οπότε κολλάς και είσαι όλο ,,,, και εκεί που θα την έβλεπες μόνο μία φορά γίνεσαι ο καλύτερος πελάτης με ραντεβού κάθε εβδομάδα ...
Κανείς μα κανείς δεν καταλαβαίνει ότι αυτό είναι σκέτη πουτανιά από μέρους της "ανεξάρτητης" ιερόδουλης ,,, και όλοι το γράφουν σαν θετικό στις κριτικές ...