Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 66 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η Ελβίρα είναι η πουτάνα της παλιάς σχολής, που φαίνεται ότι έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ της, βασικά το έχει μηδενίσει κατ' εμέ και το έχει ξαναξεκινήσει από την αρχή, αλλά παραδόξως όλο αυτό λειτουργεί προς όφελος του πελάτη της κι όχι εις βάρος του: όντως τον πελάτη της τον κάνει να νιώθει σαν πασσά όσο διαρκεί η συνάντησή του μαζί της, που σημαίνει ότι είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της καθ' όλη την διάρκεια, τον περιποιείται, τον "ανεβάζει" με τις κουβέντες της, έστω κι αν ακούγονται λίγο υπερβολικές, και φυσικά του προσφέρει χωρίς πίεση χρόνου τις πολύ ξεσηκωτικές υπηρεσίες της. Δεν είναι με τπτ μηχανικές οι αντιδράσεις της, ούτε δείχνει να δυσανασχετεί ή να βαριέται με αυτό που κάνει, αλλά το αντίθετο, τουλάχιστον από την εμπειρία που είχα εγώ μαζί της.
Εμφανισιακά είναι αυτό που δείχνουν οι φωτό, αλλά μισό κλικ πιο κάτω όσον αφορά το "τούμπανο" που φαίνεται. Έχει πολύ ωραίο πρόσωπο, σχιστά μάτια, τέλεια μύτη, ωραίο στόμα, πολύ απαλή και σφριγηλή επιδερμίδα για την ηλικία της (γύρω στα 35 μου είπε, αλλά δείχνει γύρω στα 30+), στήθος πλούσιο και λαχταριστό, όπως φαίνεται στις φωτό της, που ακόμα κι αν είναι πειραγμένο (δεν έδειχνε με τπτ για τέτοιο, αλλά δεν παίρνω και όρκο, γιατί η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ), ποσώς με ένοιαζε την ώρα που το χούφτωνα και το πιπιλούσα, κώλο καλοσχηματισμένο, τουρλωτό αλλά όχι αχλαδωτό, πράγμα που δεν το συναντάς εύκολα σε Ελληνίδες, πόδια ίσια, μακριά και γυμνασμένα, λόγω κολύμβησης, όπως μου δήλωσε, κοιλιά πλάκα, γενικά η εικόνα της είναι μιας πολύ όμορφης, δευτεροκλασσάτης γυναίκας (και δεν το λέω με τπτ υποτιμητικά αυτό, γιατί κι αυτές έχουν την γοητεία τους, ίσως και μεγαλύτερη υπό συνθήκες από τις λεγόμενες (πρωτο)κλασσάτες), που σίγουρα θα γύρισεις να την κοιτάξεις στον δρόμο ή θα κινδυνεύσεις να τρακάρεις την ώρα που θα γυρίσεις το κεφάλι σου για να την κοζάρεις ενώ οδηγάς, και που θα σκεφτείς με την μια ότι θες να την βάλεις κάτω και να της αλλάξεις τον αδόξαστο!
Σε επίπεδο υπηρεσιών είναι επίσης πολύ καλή, όχι άριστη όμως. Το στοματικό σεξ (χωρίς προφυλακτικό) που προσφέρει είναι αρκετά υψηλού επιπέδου, είναι αρκετά μερακλού στην πίπα και δείχνει να το έχει σπουδάσει το αντικείμενο, γλείφει και τα μπαλάκια, αλλά μέχρι εκεί. Δέχεται και απολαμβάνει την στοματική περιποίηση του πελάτη της, στη δική μου περίπτωση μάλιστα αυτό κράτησε αρκετή ώρα και στο τέλος την άφησα να ολοκληρώσει με τα δαχτυλάκια της ενώ εγώ βοηθούσα την κατάσταση με την γλώσσα μου. Στο κυρίως σεξ την έβαλα να κάτσει πάνω στο εργαλείο μου για λίγο, αλλά βασικά της αρέσει να στήνεται στα 4, όπου η θέα του κώλου της με το τατού πάνω από τον κόκκυγα είναι όλα τα λεφτά. Της αρέσει όμως να κάνει κάποιες κυκλικές κινήσεις με την λεκάνη της την ώρα της διείσδυσης, που αντί για καλό έχουν σαν αποτέλεσμα να χάνεις λίγο τον ρυθμό σου, αλλά άμα την πιάσεις με δύναμη από τα κωλομάγουλα και την φερμάρεις στην ευθεία, και της ρίξεις και μερικές μπατσές σ' αυτά, πράγμα που το δέχεται αδιαμαρτύρητα, το τέλος έρχεται σχετικά εύκολα, ακόμα και στον 2ο γύρο, και πολύ απολαυστικά.
Η δική μου συνάντηση είχε 2 γύρους, όμως όπως μου εξήγησε τον 2ο γύρο τον προσφέρει (με επιπλέον χρέωση € 20) μόνο όταν γουστάρει και η ίδια την όλη φάση. Το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης διάρκεσε συνολικά 1 ώρα και κάτι ψιλά, μαζί με το ερωτικό (όπως η ίδια το χαρακτήρισε) μασάζ που μου πρόσφερε ανάμεσα στους 2 γύρους, και το οποίο με έφτιαξε αρκούντως για τον 2ο, ενώ συνολικά έμεινα στον χώρο της κάτι λιγότερο από 1,5 ώρα. Το βασικό πακέτο των € 40 είναι για μια εκτόνωση, χωρίς όμως πίεση χρόνου (μέχρις ενός ορίου βέβαια), πράγμα πολύ σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι περισσότερες κοπέλλες σε αυτό το επίπεδο τιμών (όπως η Μαρία η "Ελληνίδα" πχ, που επίσης έχει δικό της χώρο στην ίδια περιοχή) είναι συνήθως με το ρολόι στο χέρι. Και αν κάποιος επιθυμεί να χαρεί και την πίσω τρυπούλα της Ελβίρας, πράγμα που σκοπεύω μάλλον να κάνω στην επόμενή μου επίσκεψη στον χώρο της) θα χρεωθεί επιπλέον άλλα € 20.
Κατά την προσωπική μου άποψη οι χρεώσεις αυτές για το παρουσιαστικό, την συμπεριφορά και το επίπεδο υπηρεσιών της κοπέλας, συνυπολογιζομένου και του γεγονότος ότι είναι τελικές, δηλ. χωρίς επιπλέον χρέωση για γαμηστρώνα, είναι vfm. Πήγα στην συνάντηση κρατώντας μικρό καλάθι, λέγοντας μέσα μου "δεν μπορεί, κάποιο λάκκο θα έχει η φάβα", τόσο όμορφη κοπέλα (κρίνοντας από τις φωτό) σ' αυτά τα λεφτά, κι έφυγα με ένα χαμόγελο ικανοποίησης στα χείλη και τα πόδια μου σερνάμενα (μέχρι την μεθεπόμενη μέρα)! Κι αυτή μάλιστα την ικανοποίηση την είχα όχι μόνο λόγω της σχέσης απόδοσης/τιμής της κοπέλας, αλλά κι ανεξάρτητα απ' αυτήν! Και μπορεί να δυσκολεύτηκα κάπως μέχρις ότου την πετύχω, αλλά εκ του αποτελέσματος κρίνοντας άξιζε σίγουρα την προσπάθεια!
Ελπίζω να μην σας κούρασα (και πάλι) πολύ. Να περνάτε καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 15, 2015
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σεβαστός
24
Πόντοι:
1.666
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petergsp

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2015
Ματάκι ολα καλα ρε μαν , αλλα οχι & 30+.Ευκολα 40+ (σε ολα τα αλλα συμφωνω)
23 Σεπτεμβρίου, 2015
Όντως καλή, ναι στο VFM, αλλά η ηλικία της πλησιάζει τα ήντα φίλε (σαφώς σούπερ καλοδιατηρημένη !!!)
24 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

41 χρονων είναι αλλα με κορμαρα 25αρας
24 Σεπτεμβρίου, 2015
Eαν ειναι αυτη που νομιζω που εχει σπιτι στο γκαζι διπλα απο ενα studio τοτε η ηλικια της ειναι 50+ με φτιαγμενο βυζι μαλλια ραστα και πολλα ΤΑΤΟΟ. Την ειχα παρει οταν ειχε πρωτο βαλει αγγελια και δεν ειχε καμια σχεση ουτε με εκεινες της φωτο ουτε με αυτες που εχει τωρα. Στα του αγωνα και σαν συμπεριφορα εμεινα ευχαριστημενος για 50 ευρω.
24 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ξερω οτι εχει σπιτι εκει που λες φιλε δεν ξερω για τα πολλα τατοοΧμμμ; θελω να κανω επισκεψη αλλα με χαλανε οπως ειπες τα τατοο ας μας ενημερωσει ο τελευταιος που τηνΚατσικογάμης
S
swadow
26 Σεπτεμβρίου, 2015
Νομίζω ότι ο baby face εννοεί και ο ίδιος "40+" αντί για "30+", από το νόημα του κειμένου "για την ηλικία της (γύρω στα 35 μου είπε, αλλά δείχνει γύρω στα 30+)"
28 Σεπτεμβρίου, 2015
Aν θέλεις στείλε το κιν της σε pm.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7