Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 1 10
Call-Girls
4656
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ο τίτλος νομίζω ότι τα λέει όλα. Γράφω, λοιπόν, την κριτική για να σώσω κανένα συναγωνιστή, τώρα που οι εποχές είναι πολύ δύσκολες. Και έχω και το παράπονο ότι ρώτησα κάποιους συμπαίχτες που κάτι ψιλοείπανε μέσες άκρες, αλλά φαίνεται ότι τελικά παλιμπαιδίζουν και προτιμάνε να πετάνε μπηχτές ο ένας στον άλλο και να τσακώνονται σαν φαντάροι αντί να καταθέτουν άποψη (αν έχουν φυσικά...). Ας είναι. Το έκανα λοιπόν το κασκαντεριλίκι τρομάρα μου. Και πέταξα 180 ευρουλάκια. Γιατι? Για να δω ένα πραγματικό μοντέλο, με το καλύτερο ίσως πρόσωπο που έχω δει ποτέ σε ct,call girl και ό,τι άλλο. Μελαχρινή με μακριά μαλλιά κάτω από τη μέση και πράσινα μάτια, όπως ακριβώς στις φωτό. Και σώμα μοντέλου, με ανύπαρκτο βέβαια βυζί (που εμένα δεν με πειράζει). Και εννοώ ότι είδα απλώς αυτό το πανέμορφο πλάσμα. Γιατι δεν έκανε τίποτα άλλο, Η πίπα της ήταν για γέλια ή για κλάματα, αναλόγως με τη διάθεση. Μακράν η χειρότερη αερόπιπα της αγοράς....Προσπάθησα πάρα πολύ να την φτιάξω με φουλ περιποίηση, κάπως έδειξε να συγκινείται ο καναπές και μετά έκανε με το ζόρι ένα εντελώς αργόμισθο σεξ με αποκορύφωμα το are you finished? με τα ανύπαρκτα αγγλικά της...Αφήστε το . Τραγική...Καλύτερα να πλήρωνα 10 ευρώ να μου έδινε τίποτα φωτογραφίες της και να γυρνούσα μετά και να ασκούσα το παραδοσιακό σπορ...Πολύ καλύτερα και πολύ φθηνότερα. Τι τις φέρνετε ρε παιδιά αυτές τις μοντέλες? Με 180 και 200 δεν γουστάρουν να κάνουν τίποτα. Αν δώσεις λεφτά μπορεί να κουνηθούνε ίσως, αν και η συγκεκριμένη δεν φαίνεται να το' χει. Μοντέλο ήθελε να ' ναι, αλλά την φάγανε τα κυκλώματα....... Αλλά πιστεύετε ότι έχουμε λεφτά για πέταμα σε χαλασμένους καναπέδες? Νισάφι πιά...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Ό,τι πιο σημαντικό για το φόρουμ.
Κρίμα που δεν βγήκε καλή η κοπέλα μιας και δείχνει πάρα πολύ όμορφη.