Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 43 10
Call-Girls 79890
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Για να δικαιολογήσω τον τίτλο που έβαλα στην κριτική μου αναφέρω ότι είμαι 45χρ., παντρεμένος, παλαιός στον αγώνα, μ' αρέσουν οι GFE καταστάσεις, κάνω το πολύ δύο ραντεβού το μήνα και επειδή θεωρώ ότι είμαι χορτασμένος, γαμάω αρκετά επιλεκτικά (μετά από ψάξιμο και κριτικές) και έχω απαιτήσεις, γιατί κι εγώ αφού κλείσω ραντεβού, στο δωμάτιο δεν χάνω την ώρα μου και δεν χαλάω τη διάθεσή μου να παζαρεύω, ή να ζητάω πράγματα που η κοπέλα δεν παρέχει, ή να συμπεριφέρομαι σαν να έχω μπροστά μου ένα άψυχο πλάσμα που πρέπει να μου κάτσει να την χύσω δύο φορές, επειδή πληρώνω. Μέχρι τώρα είμαι τυχερός και δεν μου έχει τύχει ακόμα κατάσταση που να θέλω να διώξω μία κοπέλα από την αρχή ή στη διάρκεια του ραντεβού, αλλά το χειρότερο που έχω πάθει είναι να ολοκληρώσω το ραντεβού στην ώρα του ή λίγο νωρίτερα με ένα γύρο αντί για δύο και απλά να κλάψω τα χρήματα που πλήρωσα.
Με αυτά τα δεδομένα διαβάζοντας κριτικές για την Κατερίνα και βλέποντας τις φωτογραφίες της, την διάλεξα και την ίδια ημέρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στις 16:00 έκλεισα ραντεβού σε ξενοδοχείο για μία ώρα (18:30-19:30) χωρίς κανένα πρόβλημα επικοινωνίας. Η Κατερίνα ήρθε 15 λεπτά νωρίτερα (έκανα ντουζάκι όταν χτύπησε η πόρτα) και από τότε μέχρι και το τέλος του δεύτερου γύρου δεν ξανακοίταξα το ρολόι μου, η κοπέλα πήγε για ντους όταν είχε συμπληρωθεί μία ώρα από την στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο, ενώ μέχρι να φύγει έκατσε και τουλάχιστον άλλα 10' λεπτά για τσιγάρο.
Η Κατερίνα είναι όμορφη στο πρόσωπο, έχει πολύ ωραίο σώμα (καλύτερο από τις φωτογραφίες της) με σωματότυπο κοριτσιών του ανατολικού μπλόκ (όχι τ' αχλάδια οι δικές μας), τέλειο στήσιμο και βυζάκια φυσικά -3άρια θα έλεγα- με ρόγες που σκληραίνουν εξαιρετικά καυλωτικά. Το πακέτο συμπληρώθηκε τέλεια με την συμπεριφορά και τη διάθεσή της και τον τρόπο παροχής των υπηρεσιών της. Δεν υποκρίθηκε (λες και τη πηδάει ο γαμήκουλας της υφηλίου), δεν έπαιξε με τον χρόνο και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά σε όλα, αφού κι εγώ από την πρώτη στιγμή της έδειξα ότι την γουστάρω, ήμουν χαλαρός και δεν συζητήσαμε καθόλου για το τι κάνει και τι δεν κάνει (κώλο, CIM), διότι από το τηλέφωνο τα είχαμε πει και της είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλω να ασχοληθώ με το ρολόι μου και εάν είχε ραντεβού καπάκι μετά από εμένα θα προτιμούσα να τη δω άλλη φορά. Μου επιβεβαίωσε ότι δεν κάνει ραντεβού στο καπάκι γιατί δεν της αρέσει να τρέχει και να έχει τον πελάτη να περιμένει κάτι που ίσχυσε και στο δικό μου ραντεβού και θεωρώ πάρα πολύ θετικό.
Στον αγώνα, η Κατερίνα μου έκανε φανταστικές πίπες (στην αρχή και στην έναρξη του δεύτερου γύρου) για όση ώρα γούσταρα και σε διάφορες παραλλαγές (στα γόνατα, ξαπλωτά κλπ.), ενώ κι εγώ την έγλειψα με μεγάλη ικανοποίηση γιατί τα νινάκι της είναι πολύ καθαρό και σφιχτό. Στον πρώτο γύρο την πήρα στα τέσσερα ενώ στο δεύτερο γύρο έκατσε πάνω μου με διάφορες παραλλαγές. Ως λάτρης του GFE δεν αντάλλαξα πρόστυχα ούτε μπήκα στη διαδικασία να τελειώσω στο σώμα της αλλά και τις δύο φορές τελείωσα μέσα της με μεγάλη απόλαυση. Είχα καιρό να κάνω τόσο ωραίους δύο γύρους μέσα σε μία ώρα με χαλαρό διάλειμα για social και ντουζάκι ενδιάμεσα και θα την ξαναπάρω οπωσδήποτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 24, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
1
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουνίου, 2015
Πάντα τέτοια φίλεΜατάκι
N
nuber1
25 Ιουνίου, 2015
Ξέχασα να πω στην κριτική μου ότι εάν το σύστημα μου επέτρεπε θα ανέβαζα την βαθμολογία και θα έβαζα 9 σε όλα εκός από την εμφάνιση προσώπου που θα την άφηνα στο 8 και στο σχέση απόδοσης/τιμής που θα έβαζα 10.
25 Ιουνίου, 2015
Αυτή είναι κριτική. Μπράβο φίλε.. Δεν είναι τυχαίο που η Κατερίνα είναι το standarάκι μου εδώ και ενάμιση χρόνο. Τίμια σε όλα της.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3