Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η κοπέλα ειναι λιγο πολυ οπως στις φωτογραφιες, ειναι αρκετα ψηλη, εχει ωραιο σωμα και στυλ κλασσικο ρουμανικο. Ευκολη συνενοηση με το γραφειο, ηρθε κανονικα στην ωρα της σε γνωστο ξενοδοχειο του κεντρου της Αθηνας. Ηρθε ωραια ντυμενη με ενα μινι φορεμα και αυτο την εκανε ακομα πιο εντυπωσιακη. Τωρα απο υπηρεσιες ηταν απλα καλη δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα κιολας. Πιπα προσφερει καλη, κλασσικη ρουμανικη. Στο σεξ αρκετα καλη συμμετοχη τα παντα δεχεται. Το μενου ειχε γλωσσοφιλα (οχι και τα καλυτερα αλλα οκ), χαμουρεματα, δαχτυλα, γλυψιματα (κ εγω κ εκεινη), και η δουλεια εγινε δε 2 διαφορετικες στασεις αυη απο πανω μου και μετα εγω απο πανω της. Καλη εμπειρια δεν μπορω να πω νιωθεις οτι κανεις σεξ με μια ομορφη κοπελα με ωραιο κορμι αλλα απο πρωτοβουλιες απο την ιδια οχι και πολλα πραγματα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
bourdeliaris1984
Τιμημένος
34
Πόντοι:
7.775
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mad_max

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουνίου, 2015
στα 150 νομιζω οτι ειναι η μια ωρα
11 Ιουνίου, 2015
Σε πιο γραφείο είναι ρε παιδιά;
12 Ιουνίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΑνεξαρτησιαςΝαι!
12 Ιουνίου, 2015
1) Ρε φιλαράκι με το ζόρι είναι 1.70 η κοπέλα...ε, δέν την λές και άλογο!! Χαμόγελο Δηλαδή κάποιες που είναι 1.76-1.80 πως τις λές? Ουρανοξύστες?? Γλώσσα
2) Τι έγινε πέσανε αναδουλειές στα 150/ώρα και ξαναγύρησε στο 100άρικο?? Μεγάλο χαμόγελο Αναμενόμενο Ματάκι
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4