Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 4 10
Call-Girls
10013
Γενική βαθμολογία
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Η συναντηση ειχε γινει λιγους μηνες πριν. Δυστυχως η εν λογω κοπελα με απογοητευσε. Ενω ηταν αρκετα ομορφη και ενω πληρωθηκε κανονικα για τις υπηρεσιες της, δεν τις τηρησε. Περα απο λιγα δευτερολεπτα πιπα αδιαφορη, φιλια δεν εδινε ουτε να τη γαμησω δεν με αφησε. Μου ειχε πιασει την πολυλογια μου ελεγε δικαιολογιες οτι ειναι πολυ κουρασμενη και μου ειπε να της βαλω λαδι παντου στο σωμα και να της κανω μασαζ. Εγω στην αρχη ψαρωσα και της εκανα λεω ενταξει αφου το θελει τι να κανω θα φαω μετα. Ελα ομως που δεν εφαγα. Η μια ωρα ειχε συμπληρωθει. Χωρια που τα εφτυσα και ιδρωσα. Εν τω μεταξυ η κοπελα μου πουλαγε ερωτα οτι και καλα θα με παρει τηλεφωνο να συναντηθουμε μαζι ιδιαιτερως και οτι και καλα με γουσταρε και οτι εκει θα τα καναμε ολα. Ακομα την περιμενω. Εγω την πατησα σαν μαλακας πανω στην καυλα. Οποτε προσοχη παιδια μην πεσετε στην παγιδα της. Προφανως η κοπελα επιλεγει με ποιους θα γαμηθει αλλα τα παιρνει απο ολους. Ειναι απατεωνισσα. Λυπαμαι για αυτο το γραφειο που ειναι θυγατρικο του αλλουνου και αλλες φορες με εχει απογοητευσει με τις φολες που μου εχει στειλει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
90€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί