Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
49 κριτικές έχουν γραφτεί για την Βαλέρια και η δική μου θα τις πενηνταρίσει. Ψιλοεπετειακή δηλαδή. Θα μου πείτε τώρα τι το καινούργιο έχεις να προσθέσεις για το κορίτσι; Ίσως και τίποτα ίσως και πολλά, αυτό εξαρτάται από αυτούς που θα την διαβάσουν και θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Άργησα, άργησα πολύ να το δω αυτό το κορίτσι. Λίγο το ότι αυτή δεν μου έστελνε που να χτυπιόμουνα το τηλέφωνο της με pm, λίγο το ότι εγώ δεν μπορούσα να την συναντήσω όπως έπρεπε και όπως είχα στο μυαλό μου αυτή τη συνάντηση, φτάσαμε στην Πρωτομαγιά, κανένα εξάμηνο δηλαδή από τότε που είχα στα χέρια μου το τηλέφωνό της. Άργησα, άργησα πολύ και το μετάνιωσα. Διότι είναι το κορίτσι που δεν χορταίνεις να το βλέπεις ξανά και ξανά. Ένα 2ωρο λοιπόν για αρχή παραμονή πρωτομαγιάς και 1 ωρίτσα εχθές, όπου εγώ επιθυμούσα να γίνει 2ωρο αλλά αυτή δυστυχώς δεν μπορούσε.

Το ραντεβού μας είχε κλειστεί από την προηγούμενη μέρα και είχα ζητήσει να με επισκεφτεί στον ιδιωτικό μου χώρο. Η σεξουαλική επιθυμία για αυτό το πλάσμα με είχε κυριεύσει από την στιγμή που μου έστειλε την επιβεβαίωση για το ραντεβού μας. Η φαντασία μου δούλευε υπερωρίες και η προσμονή μου για την συνάντηση ήταν πέρα από τα συνηθισμένα όρια για μένα, τόση που παράτησα μεσημεριάτικα τη δουλειά και γύρισα σπίτι να περιμένω. Οι τελευταίες ώρες περνούσαν αργά και εκνευριστικά και εγώ δεν είχα όρεξη να ασχοληθώ με τίποτα άλλο από το να καπνίζω σα φουγάρο και να περιμένω.

Το μήνυμα της ακριβώς την ώρα που είχαμε συμφωνήσει να έρθει με τίναξε σαν ελατήριο από τον καναπέ. Είχε φτάσει επιτέλους η ώρα να συναντηθώ και εγώ με αυτό το πλάσμα. Και όταν άνοιξα την πόρτα και την αντίκρισα ήταν ωσάν ο Μάης να μπήκε σπίτι μου μια μέρα νωρίτερα. Αιθέρια, αεράτη, σίγουρη και με βηματισμό άκρως θηλυκό και γεμάτο αυτοπεποίθηση εισέβαλε στα ενδότερα. Έμεινα με την πόρτα ανοικτή, άγαλμα, να την παρατηρώ από κάτω προς τα πάνω. Υπέροχες 12ποντες γόβες, απίστευτα πόδια, αέρινο ανοιξιάτικο μίνι φορεματάκι που από την ελαφρότητά του κυμάτιζε ακολουθώντας την ρυθμική ταλάντωση των υπέροχων γλουτών της, άφηνε γυμνούς τους ώμους του υπέροχα μαυρισμένου κορμιού της, μαρτυρούσε την σφριγηλότατα του γυμνού χωρίς εσώρουχα στήθους της και άφηνε την φαντασία να καλπάζει. Το πρόσωπο της φωτεινό ξεκούραστο, βαμμένο υπέροχα, με ξεσήκωσε, και αυτή το κατάλαβε με πλησίασε και μου χάρισε ένα υπέροχο ζεστό χαμόγελο και ένα ακόμα πιο ζεστό φιλί γνωριμίας. Αν μη τι άλλο, αυτό το θηλυκό ξέρει πως να ντυθεί και να βαφτεί για να ξεσηκώσει έναν άντρα.

Τα κεριά σιγοέκαιγαν και έδιναν στο χώρο την ιδανική χροιά φωτός. Η λάμψη της όμως ήταν εκτυφλωτική. Η μουσική έπαιζε σε απαλή ένταση. Οι νότες της αισθησιακής παρουσίας της όμως ηχούσαν εκκωφαντικά στα αυτιά μου. Το σκηνικό αποπλάνησης ήταν ιδανικό. Μόνο που το θύμα ήμουν εγώ. Τα επικοινωνιακά της χαρίσματα είναι ιδιαιτέρως ανεπτυγμένα. Μιλήσαμε αρκετά στα Αγγλικά αλλά και στα Ελληνικά, αφεθήκαμε και οι δύο στη γλυκιά ευφορία του οινοπνεύματος και κάπου εκεί, εντελώς φυσικά βρέθηκα να απολαμβάνω αργά και μεθυστικά τα ακαταμάχητα θέλγητρά της. Οι κινήσεις της αξιοζήλευτες και θαυμαστές με ωθούσαν γλυκά, με παρακινούσαν να εξερευνήσω το υπέροχα σμιλεμένο από τη φύση κορμί της. Οι υπέροχες μυρωδιές που ανέδυε με τρέλαιναν, μου ξυπνούσαν διαβολικά ένστικτα και οι ήχοι της με προέτρεπαν να ασελγήσω πάνω στην υπέρμετρη θηλυκότητά της.

Μαγεύτηκα. Τα ερωτικά της φίλτρα ήταν ακαταμάχητα. Οι άμυνες μου χαλάρωσαν. Αυτή η γυναίκα όταν καταλαβαίνει ότι την ποθείς στο ανταποδίδει. Σου μαρτυρά αδιαπραγμάτευτα τα ερωτικά της μυστικά. Μυστικά που κρύβουν τον ερωτισμό και αισθησιασμό της ερωτικής πράξης, άλλοτε ήρεμα και χαλαρωτικά και άλλοτε έντονα και εξαντλητικά.

Η πόρτα έκλεισε ξερά πίσω μου. Έφυγε. Όμως η λάμψη της, οι μυρωδιές της, το άγγιγμα της είναι ακόμα εδώ. Και εχθές ανανεώθηκαν και θα ανανεώνονται. Έως ότου ίσως έρθει η στιγμή να γράψω την εκατοστή κριτική για αυτό το σπάνιο κορίτσι και που ξέρεις, ίσως και ακόμα πιο πέρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
busterd
Τιμημένος
51
Πόντοι:
10.617
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostasm2005, Blizardeye

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουνίου, 2015
Κριτική είναι αυτήν τώρα ??? Λες και διαβάζω το φωτορομάντσο Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Δύο πράγματα συμβαίνουν είσαι ποιητής της σχολής του ρομαντισμού ή ένας ακόμα άθλιος προμότορας της συγκεκριμένης Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
01 Ιουνίου, 2015
Εκπληκτικη κριτικη χωρις ιχνος υπερβολης!
01 Ιουνίου, 2015
Πόρνε μου, όσες κριτικές και να γραφτούν για αυτό το κορίτσι, ποτέ δεν θα είναι αρκετές. Πάντα κάτι θα έχεις να πεις για αυτό το αγγελικό πλάσμα. Είναι απλά εθισμός. ΈρωταςΈρωταςΈρωτας

Το καλύτερο vfm που κυκλοφορεί. Δεν είναι τυχαίο που οι μεγαλύτεροι παίχτες του σάιτ την έχουν στανταράκι.
01 Ιουνίου, 2015
Πολλά Αρλεκιν διαβάζεις. Να τα κόψεις γιατί παχαίνουν. Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
01 Ιουνίου, 2015
Συμφωνώ σε όλα !!!
01 Ιουνίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σε ευχαριστούμε για την ωραία κριτική, φίλε μουΚαπέλο
01 Ιουνίου, 2015
Θα γίνω κακός ..και δεν πρέπει
S
Sc0rpi0s
01 Ιουνίου, 2015
Ωραια αφηγηση Καπέλο
02 Ιουνίου, 2015
πως βρισκουμε το τηλ ρε παιδια?
02 Ιουνίου, 2015
Καλογραμμένο ρομάντζο, αν και κατά την ταπεινή μου άποψη στην προσπάθειά σας να του αποδώσετε μια φορμαλιστική λογοτεχνικότητα δεν αποφεύγετε την παγίδα του να πέσετε σε κάποια "κλισέ". Επειδή διακρίνω κάποια συγγραφική φλέβα, Θα σας συνιστούσα να μην επικεντρώνετε την πρασπάθειά σας στην αναζήτηση μηχανισμών λογοτεχνίας και δομικών αρχών που δίνουν λογοτεχνικότητα, και να αφήνετε το νού σας να πλάθει τα λεκτικά σχήματα πιο ελεύθερα.
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2