Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 24 10
Call-Girls
65598
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Με την Αντριάννα είχα βρεθεί πριν ένα χρόνο περίπου ήταν η πρώτη φορά μου με CG. Δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά οι άλλες η δεν μπορούσαν η δεν απαντούσαν. Στο ραντεβού ήρθε στην ώρα της, λίγο κουμπωμένοι στην αρχή και οι δύο. Κατευθείαν για ντους και βγήκε με την πετσέτα. Φιλία με γλωσσά καλά, την έγλειψα στο μουνάκι τις και φάνηκε να της αρέσει. Πίπα σχετικά μέτρια στην αρχή με γλείψιμο στα μπαλάκια. Προφυλαχτικό και με καβάλησε όπου κα τελείωσα μετά από λίγο. Λίγο μπλα μπλα στα Αγγλικά μετά ντουσακι και όρθιος εγώ μου έκανε μια πίπα πολύ καλλίτερά από την πρώτη φορά. Στα τέσσερα και μετά ιεραποστολικό όπου και τελείωσα στο σώμα της.
Ήταν η πρώτη μου φορά με CG οπότε δεν είχα και πολλές απαιτήσεις.
Υ.Γ Ευχαρίστω όλα τα παιδία για τις κριτικές που βάζουν γιατί βοηθάνε πολλή κόσμο να μην πέσει σε φόλες.
Ήταν η πρώτη μου φορά με CG οπότε δεν είχα και πολλές απαιτήσεις.
Υ.Γ Ευχαρίστω όλα τα παιδία για τις κριτικές που βάζουν γιατί βοηθάνε πολλή κόσμο να μην πέσει σε φόλες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 06, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαΐου, 2015
Πολύ ωραία κριτική Ευχαριστω φίλε Εχεις τηλέφωνο της?
MM
mixalis mixoy
23 Μαΐου, 2015
Πώς σου ήρθε, τη πρώτη μέρα που άνοιξες εδω λογαριασμό, να γράψεις κριτική για μια κοπέλα που έχει σταματήσει εντελώς εδώ και πολλούς μήνες; Μήπως σχεδιάζει να επιστρέψει ξανα; LOL
C
Colibri
23 Μαΐου, 2015
Φίλε δεν μπορώ να στείλω πμ. το τηλ. δεν το έχω την συνάντησα πριν από ένα χρόνο περίπου .
P
popeye_170
23 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Τι να σου πω, δεν ξέρω εγώ απλά έγραψα την εμπειρία μου μαζί τις. Αν θες το πιστεύεις αν θες όχι δεν με νοιάζει και πολύ.
P
popeye_170
23 Μαΐου, 2015
Εγω θυμαμαι ένα ραντεβού με την Ευα38 πριν 4 χρονια. Να το περιγραψω ? Ασχετα αν η Ευα σταματησε πανω από τρια χρονια ?
erikos_E
(Updated: 24 Μαΐου, 2015)
24 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Γραψτο μπορεί να έχει ενδιαφέρον
P
popeye_170
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6