Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 16 10
Call-Girls 41652
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλησπέρα μάγκες .... Να γράψω και εγω την εμπειρία μου με την ΜΠετυ . Πρόκειται για κορασίδα πάνω απο 30 εώς 36 το πολυ ... Εθνικότητα μάλλον Αλβανία ... Απο προφορά το κατάλαβα και απο το οτι δεν έλεγε με τίποτα,απο που ειναι και κατι τέτοια κουλά ... Σώμα skinny ..συνίσταται σε αυτούς που ειναι fan του είδους και απο πρόσωπο μέτριο αλλά προστυχο .. Πολυ προστυχο ... Σε σημείο που θες να σου παίρνει πίπα συνεχώς ... Χαμόγελο.. Νορμαλ ανάστημα και άνετη στην συμπεριφορά και στο social .... Στη συνεννόηση μάλλον εύκολη μάλλον λόγω φόρτου εργασίας ... Το καλο ειναι οτι παει και σε σπίτια και ας μην σε ξέρει ... Τεσπα ... Στο σεξ ειναι πολυ άνετη και το γουστάρει παρά πολυ ... Την κανεις οτι θες και όπως θες και όσο θες .. Εναλλαγές πρωκτικου κανονικού σεξ και στοματικου ... Αντέχει όσο θες σφυροκοπημα και όπως θες αν άλογα με στάση κλπ ... Εξου και το θέμα ....PSE ... Γενικά ειναι μια καλή επιλογή για τα 100 full ... Αν ήταν και λίγο παρακάτω θα ήταν vfm 150% ... Αρνητικό θα ελεγα οτι ήταν μια τσιγαριλα που είχε σαν γεύση κατα τη Διάρκεια του φιλιου και το στήθος που ειναι σχεδόν ανύπαρκτο ... Κατα τα αλλά στο γούστο του καθενός ... Καλα γαμησια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 22, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
21
Πόντοι:
966
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, STAVROS6969

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαΐου, 2015
Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!
Z
z4
23 Μαΐου, 2015
Αρνητικό θα ελεγα οτι ήταν μια τσιγαριλα που είχε σαν γεύση κατα τη Διάρκεια του φιλιου

Αφου φιλιά δεν δίνει καθολου... Χμμμ;
24 Μαΐου, 2015
Δεν φιλάει; Αν όχι κόβεται κατευθείαν για μένα, αν θέλει ας επιβεβαιώσει κάποιος που ξέρει.
24 Μαΐου, 2015
μπορω να εχω το τηλ σε παρακαλω?
12 Ιουνίου, 2015
μπορω να εχω το τηλ σε παρακαλω?
17 Ιουνίου, 2015
Φίλος που βρίσκουμε την κορασίδα;Ναι!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6