Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 13 10
Call-Girls
62693
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Αποφάσισα μετά από σειρά θετικών κριτικών να συναντήσω την Μελίνα.
Η συνάντηση κανονίστηκε εύκολα μέσω του γραφείου της.
Εμφανισιακά είναι μια κοντούλα, με καλό σώμα (γυμνάζεται αρκετά) και όμορφο πρόσωπο.
Η συμπεριφορά της μου φάνηκε βαριεστημένη ή σαν να κάνει αγγαρεία, τα οποία με ξενέρωσαν και με έκαναν να μετανιώσω που έκλεισα 2ωρο μαζί της.
Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν είχε τις αντοχές που ζητούσα με αποτέλεσμα να παίξουν μόνο 2 γύροι στο 2ωρο με το δεύτερο να βγαίνει νοκ άουτ νωρίς...
Το μόνο θετικό ότι μπορείς να συζητήσεις μαζί της, αλλά δε με ενδιαφέρει διότι την κάλεσα για σεξ και όχι για φιλολογικό καφενείο.
Στα ίδια λεφτά θεωρώ ότι παίζουν καλύτερες περιπτώσεις τουλάχιστον σε υπηρεσίες...
Η συνάντηση κανονίστηκε εύκολα μέσω του γραφείου της.
Εμφανισιακά είναι μια κοντούλα, με καλό σώμα (γυμνάζεται αρκετά) και όμορφο πρόσωπο.
Η συμπεριφορά της μου φάνηκε βαριεστημένη ή σαν να κάνει αγγαρεία, τα οποία με ξενέρωσαν και με έκαναν να μετανιώσω που έκλεισα 2ωρο μαζί της.
Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν είχε τις αντοχές που ζητούσα με αποτέλεσμα να παίξουν μόνο 2 γύροι στο 2ωρο με το δεύτερο να βγαίνει νοκ άουτ νωρίς...
Το μόνο θετικό ότι μπορείς να συζητήσεις μαζί της, αλλά δε με ενδιαφέρει διότι την κάλεσα για σεξ και όχι για φιλολογικό καφενείο.
Στα ίδια λεφτά θεωρώ ότι παίζουν καλύτερες περιπτώσεις τουλάχιστον σε υπηρεσίες...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
260€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Έκανα λογαριασμό στο site μόνο και μόνο για να ξεκαθαρίσω πως σαν επαγγελματίας δε θέλω σε καμία περίπτωση να αφήσω κανέναν πικραμένο , ξέρω καλά πως το χρήμα στην εποχή μας βγαίνει δύσκολα και το σέβομαι. Αυτό δε σημαίνει όμως οτι δεν έχουμε και εμείς κάποιες "κακές μέρες" η πρέπει απαραίτητα να υπάρχει ερωτική χημεία με όλους. Ευχαριστώ ....
Μπραβο της.
Αυτο και μονο δειχνει οτι ειναι ευσυνειδητη επαγγελματιας.
Κανεις μας δεν αποδιδει το 100% συνεχεια στη δουλια του.
Την γνωζιζω απο τα στουντιο και παντα ημουν ευχαριστημενος απο την αποδοση της.