Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 13 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλημέρα συναγωνιστές,

Λοιπόν συνάντησα πρόσφατα την Κατερίνα σε ξενοδοχείο του κέντρου.

Η συνεννόηση με σμς άψογη.Η κοπέλα εμφανισιακά είναι αρκετά ωραία, ωραίο πρόσωπο, αδύνατη. Αν σας αρέσουν οι καμπύλες/στήθος καλύτερα να μη δοκιμάσετε, ειδικά το στήθος είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Η συμπεριφορά της φανταστική, πολύ επικοινωνιακός άνθρωπος. Η εμπειρία και συμπεριφορά στο σεξ ήταν σαν να ήσουν με τη γκόμενα σου, πέρασα φανταστικά. Δεν αφήνει πρωκτικό το οποιο είναι κατανοητό έτσι αδύνατη που είναι. Δεν αφήνει τελείωμα στο στόμα και πρόσωπο με το οποιο οκ μπορώ να ζήσω. Κατά τα άλλα είχαμε αισθησιακά γλωσόφιλα, αεροπλανικά, απολαυστικές πίπες κτλ κτλ, δεν κοιτάει καθόλου χρόνο, όλα μια χαρά. Σου ζητάει να της κάνεις μασάζ που της αρέσει πολύ, εγώ δεν είχα πρόβλημα, φαντάζομαι κάποιος άλλος μπορεί να βαριέται.

Πάντως εγώ το ευχαριστήθηκα πολύ, οπότε αν δεν έχετε πρόβλημα με τον αδύνατο σωματότυπο και το ανύπαρκτο στήθος συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Αυτά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
άρρωστος
Ενεργό Μέλος
43
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαΐου, 2015
Την εχω παρη και γω κανα χρονο πριν ...
Ολα καλα με το Μαρακι και καλο social ωραιο σεξακι αλλα μου αφησε μια αισθηση οτι ειναι σαν να πληρωνεις για να την κανεις αυτη να περασει μια ωρα απολαυσης ενω θα επρεπε να συμβαινει το αντιθετο.
10 Μαΐου, 2015
μαράκι, κατερινάκι ????
12 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μαρακι το πραγματικο της ..
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3