Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 31 10
Call-Girls
104345
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μάγκες καλησπέρα . Να γράψω και εγω την κριτικη μου αφού "δαγκωσα" άλλη μια απο την wana fuck λίστα μου με τις . γνωστές και οικονομικεσ , σχετικό ειναι αυτό... κυρίες του site ... Για να δικαιολογήσω τον τίτλο , την μαρτα , συμπαθεστατη βέβαια και εύγενεστατη την έψαχνα καιρό , κυρίως σε περίοδο αφραγκιων που δεν μπορούσα να διάθεσω περισσότερα αλλά δεν είχε κάτσει ... Εκατσε πρόσφατα με εύκολη συνεννόηση με 2 τηλέφωνα και . Η κυρία ήρθε στον χώρο μου φορώντας ένα πολυ στενό παντελόνι έχει ωραία πόδια και ύψος που το υποστηρίζει αυτό το ντύσιμο και απο πάνω ένα απλό μπλουζάκι ... Οπως ανέφερα και στον τίτλο δεν μπορείς να την πεις milf αλλά ούτε και gilf όμως γιατί θα την άδικησεις. Οπότε για μένα παίζει κάπου ανάμεσα . Τέλος πάντων η κοπέλα ειναι ευχάριστη ειναι χαμογελαστό και βουρ στο παρά σύνθημα . Εχει πάρει κάποια κιλάκια το στήθος ειναι πολυ καλο όπως και τα πόδια .. Κωλος μέτριος ρωσικός .και το πρόσωπο απλα Οκ .. Στην διάθεση στο σεξ ήταν πολυ θετική απλά εμένα δεν με "έφτιαχνε" για κατι περισσότερο . Ισως γιατί περίμενα κατι πιο προστυχο λόγω και της ηλικίας της .. Αλλά γενικό πρόσημο θετικό μπορώ να πω . Επισησ δεν χάλασα και για hotel συνεπωσ δεν θα έλεγα οτι δεν ειναι vfm αλλά σίγουρα δεν νομίζω πως θα την ξανάσυναντούσα..
Αυτά , να περνάτε καλα και να γαμάτε φουλ....
Αυτά , να περνάτε καλα και να γαμάτε φουλ....
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Απριλίου, 2015
"Επισησ δεν χάλασα και για hotel"..ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ???
SPORT200
26 Απριλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
γράφει οτι πήγε στον χώρου του...
antep
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2