Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 49 10
Call-Girls 96570
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το κοριτσι το εχω συναντησει 2 φορες ειδη...! Λοιπον.. Δεν ειναι αυτο που λες πηρα βιζιτα.. Αλλα η ιδεα οτι ειναι με νορμαλ ρουχα ειναι το καλυτερο για να μην σε κοιτανε ολοι περιεργα στο δρομο...! Το φατσακι ειναι γλυκο με ματακια παιχνιδιαρικα! Το σωμα ειναι ο κωλος της.. Ο οποιος ειναι απο τα πιο ομορφα μικρα ολοστρογγυλα πραγματακια οου παιζουν (δυστηχως δεν τον δινει με τιποτα.. Λύπη) η συναντηση εγινε στο bill και τις δυο φορες.

Πιπα αρκετα καλη αν και δεν ειχε πολλα σαλια που γουσταρω εγω..! Βαθεια, με ρουφηγματα καπως βαθεια, κοιταγμα στα ματια κλπ..! Κωλαρακι και μουνακι φουλ ατριχα και ευωδιαστα... Σουπερ..! Οταν ανεβηκε απο πανω μου... Ποποπο ελεγα πως θα μπει η πουτσα μου εκει μεσα...?? τελικα ολα γινονται... Χαχα!! Το αστερι ειναι ακουραστο...!!! Νιωθω οτι μπορει να γαμιεται απο πανω σου χωρις να κουραζεται ποτε....!! Αλλαξαμε 3-4-5 στασεις... Που λογω ογκου δεν μασαει σε τιποτα... Και φυσικα εχυσα στα 4 με θεα απο αυτο το απιστευτο πατουρακι... . Ρολοι δεν κοιταει... Αλλα μαρεσει που ειναι καλο παιδι.. !

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα