Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 49 10
Call-Girls
96587
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Την Αννι την τίμησα και εγώ για πρώτη φορά Τι να πρωτοπώ γι'αυτήν...απίστευτο μωράκι από κοντά, πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες και από την πλειοψηφία των call girls και σίγουρα πολύ καλύτερη από κάτι ct που το παίζουν και φίρμες, το κορίτσι είναι θεά όπως στις φωτογραφίες, πολύ ωραίο σώμα όπως ακριβώς πρέπει να είναι για το σωματότυπό της με χαμόγελο, πολύ ευχάριστη, σωματάρα με στήθος πολύ μικρό μεν αλλά υπέροχο στην αφή με καυλωτικές ρόγες, (προσωπικά έμενα μου αρέσουν τα μικρά) που δεν χορταίνεις να χουφτώνεις! Νινάκι-κωλοτρυπιδούλα πεντακάθαρα και φρεσκοξυρισμένα όπου δε "χορταίνεις" να τα πιπιλίζεις...όσον αφορά υπηρεσίες, πίπα με πολύ καλή καλή τεχνική, με την αντίστοιχη @@περιποίηση, καλά στησίματα όπου "κολλάει" πάνω σου π.χ. στο ιεραποστολικό και φυσικά η απίστευτη κολάρα της, όλα τα λεφτά στα τέσσερα...Φανταστείτε και να τον έδινε...Τεσπα, δυστυχώς δεν κράτησα και πολύ... και αν συνδυαστεί και με τη σωστή χημεία, φεύγεις με μ' ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά! Συμμετοχή τέλεια δεν έχω λόγια να περιγράψω ένιωθα τόσο οικία σαν να είμαι με την κοπέλα μου !!! Τσιμπούκι απίστευτο από τα καλυτέρα που μου έχουν κάνει ποτέ και ιδικά όταν με κοιτούσε και στα μάτια ήθελα να της τα δώσω στο στόμα!! Δυναμίτης σε όλες τις στάσεις με καλύτερη το reverse cow gir, περισσότερη πρωτοβουλία είχε εκείνη παρά εγώ Ο πρώτος γύρος τέλειωσε στο 5λεπτο μόνο και μόνο που έχεις δίπλα σου μια τέτοια γυναικάρα, φτιάχνεσαι!!! Μου έκανε ένα απίστευτο Μασάζ και μετά από λίγη κουβεντούλα ξανά την θεϊκή της πίπα που και Αρχιεπίσκοπο θα καύλωνε πέρασμα προφυλακτικού ανέβηκε από πάνω που έκανε κάτι σπασίματα με την μέση της και κάτι κοφτές διεισδύσεις που κόντευε από την καβλα να ξεκολλήσει το καβλι μου από την θέση του… γύρισμα στα τέσσερα και με αυτήν την θέα μάγκες τα πηρέ στο λεπτό όλα μέσα στο νινάκι της Γενικά από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει, με δυνατό σημείο της ο απίστευτος χαρακτήρας της πολύ καλό κορίτσι, πιστεύω ότι τέτοια κοπέλα δεν νομίζω να ξανασυναντήσω ποτέ σε αυτών το χώρο!!!!, δεν σου τρώει χρόνο και σέβεται το 80αρι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!! Έγινε το ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ μου!!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
z4
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαρτίου, 2015
Χρονωνε? υψος/
K
kavlaboy
18 Μαρτίου, 2015
αν σου ειναι ευκολο στειλε μου το τηλ της
skouros
12 Απριλίου, 2015
Θα μπορούσες να μου στείλεις ένα μήνυμα με το τηλ της? ευχαριστώ
T
threezerosix_maxi
19 Απριλίου, 2015
που θα μπορεσω να βρω το τηλεφωνο της κοπελας??
V
vlaxos45
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4