Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 27 10
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Λοιπον να γραψουμε κατι για αυτο το κοριτσι την αφροδιτη με το κατακοκκινο μαλλι απο την βουλγαρια καταρχην να ξεκαθαρισουμε κατι ολα οσα θα γραφουν ειναι μονο προσωπικη αποψη. Η ηλικια καταδηλωση της ειναι 27 εχει ομως κατι που την κανει να δειχνη πολυ μικροτερη θελεις η φωνη το βλεμα η πουτανια που βγαζει το προσωπο ολα ενα πακετο μαζι ειναι και μικροσωμη ολα αυτα μαζι, παμε στο κυριο μενου η πιπα της ειναι πολυ καλη το παλευει πιο πολυ ακομη να βελτιωθει γλυφει και α-----α οι βυζαρες ειναι σε ενα πολυ καλο μεγεθος ορθες με ρωγες καγκελο της αρεσει να ασχολεισαι μαζι της και εκει η κατασταση φευγει καναμε μπανακι μαζι και με ξεκινησε με μια φοβερη πιπα στα ορθια στο μπανιο προφυλακτικο και σεξ μεσα στο μπανιο με το ζεστο νερο να τρεχει και η μικρη να καβλωνει πιο πολυ η συνεχεια στο κρεβατι και εκει ηρθε το τελος του πρωτου γυρου. Μετα τσιγαρακι και κουβεντουλα για πολλα και διαφορα πολυ καλη στην συζητηση δεν μιλαει πολυ της αρεσει να ακουει μπανιο και παμε το καμπανακι για τον δευτερο γυρω εκει εδωσε ρεσιταλ στην πιπα καβλωμενη πολυ το καναμε μπαχαλο το δωματιο χασαμε επαφη με τον υπολοιπο κοσμο απο την ενταση ... Τελος θελω να κανω μια επισημανση εχει δυο αρνητικα δεν φιλαει εγω δεν ειχα θεμα γιατι ειναι η δευτερη φορα μαζιτης στην πιπα δεν δεχεται το σπερμα στο στομα. εντελει για την τιμη που εχει της ηπηρεσιες που παρεχει μην κοιτωντας ρολοι στα 60 euro πιστευω οτι ειναι πολυ καληΧαμόγελοΧαμόγελοαξιζει τα χρηματα που παιρνη. Αν της φερθεις καλα θα περασεις superΜατάκιΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 07, 2015
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
TK
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, jimy.m., chris1955 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

25 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Απριλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

να το εχω και εγω μηπως?Κατσικογάμης
07 Απριλίου, 2015
http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=242533-6&cityId=2&subcatId=65
11 Ιουνίου, 2015
θα μπορουσα και εγω να εχω το τηλεφωνο της σα νεο μελος? Ντροπή
22 Ιουλίου, 2015
Νέο μέλος εδώ, μπορώ να έχω τηλέφωνο της κοπελιάς?
21 Οκτωβρίου, 2015
Ξέρουμε που μπορώ να βρω το κινητό της και εγώ ρε παιδια?
06 Ιανουαρίου, 2016
Θα μπορουσα να εχω το τηλ?
09 Νοεμβρίου, 2016
http://www.sexylist.gr/ads/sexy-girl-4/

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ
K
kikirikou69(1)
25 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3