Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 4 10
Call-Girls 14344
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνήθως αποφεύγω τα studio. Ισως λόγω ηλικίας μου θυμίζουν περισσότερο τις λεγόμενες "μπουρδελότσαρκες" και με κάνουν να αισθάνομαι άβολα να περιμένω στο σαλονάκι με άλλους συναγωνιστές. Πρόβλημά μου θα πείτε...Φυσικά. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι στα σημερινά studio συναντάς και πραγματικά διαμαντάκια που ξεπερνάνε κατά πολύ σε εμφάνιση το μέσο ct ή cg. Ενα από αυτά τα κορίτσια είναι και η adrianna που την είχα γνωρίσει σε studio ως Sonya και με είχε εντυπωσιάσει τότε σαν εμφάνιση. Το ίδιο έγινε και τώρα. Με τη διαφορά ότι και το σέρβις της ήταν πολύ σωστό, στο μέσο όρο και πάνω. Γρήγορη συνεννόηση με την πολύ ευγενική τηλεφωνήτρια και το κορίτσι κατέφτασε χωρίς καθυστέρηση στο χώρο μου. Ουγγαρορουμάνα (από τους δύο γονείς) με ωραίο πρόσωπο και, κυρίως, απίστευτο σώμα. Για μένα ο ορισμός του μοντέλου. Κανονικό , φυσικό στήθος, καταπληκτικός κώλος, πέτρα και ποδάρες. Σώμα αθλήτριας (ήταν λέει βολευμπολίστρια) και μάλιστα με καμπύλες. Ορεξάτη, ευγενική, με τα γλωσσόφιλά της και με τη φρεσκάδα της ηλικίας της (24). Ολα τέλεια λοιπόν? Οχι φυσικά. Δεν υπάρχει το τέλειο. Η κοπέλα δεν δίνει λώκο και η πίπα της είναι μόνο με προφύλαξη (πολύ σωστό από άποψη υγείας, αλλά ενοχλητικότατο). Τα αγγλικά της στοιχειώδη και , κυρίως, ξέρεις ότι μέχρι προχτές την έπαιρνες με ένα 50άρικο (σε άλλες συνθήκες φυσικά...). Οπότε γιατί να δώσεις 150 τώρα?...εγώ πάντως το ξεπερνάω κι ας είναι πρόβλημα για κάποιους και θα ξαναπάρω γιατί μου αρέσει πάρα πολύ σαν εμφάνιση και τη συστήνω. Να σημειώσω ότι το γραφείο πήρε και την πασίγνωστη και απίστευτη Ελληνίδα Μαρία VIP και έχει και άλλες γνωστές και καινούργιες (Ινα) που δεν τις έχω δοκιμάσει, αλλά ακούω καλά πράγματα. Οπότε πάει φουλ για πρωτάθλημα. Μακάρι κι οι άλλοι να ακολουθήσουν!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Ανώτερος
64
Πόντοι:
8.565
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2015
αντε γαμησου κ λεω που την ξερω...ναι ρε..τρομερο μουνι..το εκοψε το στουντιο δηλαδη?
πριν ενα μηνα το πολυ ελεγα να την τεσταρω εκει
26 Φεβρουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σε ποιο στουντιο εμφανιζονταν;
26 Φεβρουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Στους γερμανούς τριγγέτα κλπ
03 Μαρτίου, 2015
δεν κανει ομως τσιμπουκια..
03 Μαρτίου, 2015
αυτη οντως? http://www.triggeta3.com/girls/sonia-new
04 Μαρτίου, 2015