Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 113 10
Call-Girls
294697
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Λοιπόν μάγκες καλησπερα ... μετα απο καιρό χωρίς συμμετοχή ενεργή λόγω δουλειάς και ταξιδίων επανήλθα στου αγωνιστικούσ χώρους ... Ήμουν μεταξύ αντελινας , ντανιελας και έλενας ... Δηλ. Κορίτσια του 100ρικου με τα οποία δεν είχα ξαναπάει. Στέλνω μήνυμα και τελικά απαντάει η ελενιτσα και οι άλλες δυο πολυ αργότερα .... Κλείσω με την Helena αν και είχα τις επιφυλάξεις μου - δεν θα πω ψέματα - λόγω διαφόρων σχολίων που είχα διαβάσει και που όλοι πάνω κάτω τα διαβάζουμε ... Η κοπελιά στην ώρα της ανοίγω την πόρτα και εμφανίζεται ένα βαθύ ντεκολτε - η αδυναμία μου - μέσα απο ένα χρυσό φόρεμα μαύρα τακούνια και μαύρο καλσον ... Το Βυζι τούμπανο λοιπόν , εγω εκεί έχω μείνει , και πιάνουμε κουβέντα να γνωριστούμε και να λέμε περί ανέμων .. Η Helena ειναι εύγενεστατη κοπέλα όμορφη και αν σε συμπαθησει νομίζω πως εκτός απο καλο σεξ θα περάσεις και χαλαρά θα ξεχάστεις, Συνχίζω με περιγραφή , ύψος μέτριο - ελληνικό , μακρυ μαλλί Ξάνθο , ωραία μάτια , γυμνασμένο σώμα και ίχνος τρίχας - βασικό και αυτό για μένα.
Τώρα στη συμμετοχή - διάθεση η κοπέλα άγγιξε το τέλειο , με πολυ όρεξη , πολλα και συνεχόμενα στήσιματα η πίπα ειναι απο τις καλύτερες που έχουν πάρει σε σημείο να πνίγεται και να συνεχίζει με τρελό ρυθμό ... Εμένα μου έβγαλε πολυ pse κατάσταση και με τρελή όρεξη για γαμησι .. Ο κωλος τουρλωμένος συνεχώς για να τον πάρω ... Θα τον δοκιμάσω την επόμενη φορά ... ... Η κοπέλα γενικώς ειναι έτοιμη για ολα και τα κάνει ολα ..γουστάρει να γαμιεται και το δηλώνει στο κρεβάτι . Σκυλί του πολέμου κανονικότατα ... Δυο γύροι με κουβέντα ενδιάμεσα κατα την οποία αν την αφήσεις μπορεί να μιλάει επι ώρες.... Μουρλοκομειο πρέπει να ειναι στην καθημερινότητα αλλά στα αρχιδια μας ....
Γενικά πέρασα πολυ καλα και ίσως να την ξανάδοκιμάσω .... Προτείνεται ανεπιφύλακτα για αυτούς που μπορούν να δώσουν το κατοσταρι ...
Να περνάτε καλα και να γαμάτε αβέρτα ....
Τώρα στη συμμετοχή - διάθεση η κοπέλα άγγιξε το τέλειο , με πολυ όρεξη , πολλα και συνεχόμενα στήσιματα η πίπα ειναι απο τις καλύτερες που έχουν πάρει σε σημείο να πνίγεται και να συνεχίζει με τρελό ρυθμό ... Εμένα μου έβγαλε πολυ pse κατάσταση και με τρελή όρεξη για γαμησι .. Ο κωλος τουρλωμένος συνεχώς για να τον πάρω ... Θα τον δοκιμάσω την επόμενη φορά ... ... Η κοπέλα γενικώς ειναι έτοιμη για ολα και τα κάνει ολα ..γουστάρει να γαμιεται και το δηλώνει στο κρεβάτι . Σκυλί του πολέμου κανονικότατα ... Δυο γύροι με κουβέντα ενδιάμεσα κατα την οποία αν την αφήσεις μπορεί να μιλάει επι ώρες.... Μουρλοκομειο πρέπει να ειναι στην καθημερινότητα αλλά στα αρχιδια μας ....
Γενικά πέρασα πολυ καλα και ίσως να την ξανάδοκιμάσω .... Προτείνεται ανεπιφύλακτα για αυτούς που μπορούν να δώσουν το κατοσταρι ...
Να περνάτε καλα και να γαμάτε αβέρτα ....
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
122€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Φεβρουαρίου, 2015
Η αλήθεια είναι οτι είναι οτι της δίνεις τα χαλάει στους ψυχιάτρους
prokopis_proikismenos
18 Φεβρουαρίου, 2015
χι χι χι! τί λες καλέ καλέ, δεν έχω πάει ποτέ σε ψυχίατρο, ούτε καν σε ψυχολόγο. Χι χι τί εννοείς καλέ καλέ?
Helena Babe
18 Φεβρουαρίου, 2015
τα 100 τα καταλαβα,τα υπολοιπα 22???
G
gusmx5
18 Φεβρουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Τα 22 λογικά είναι το δωμάτιο του ξενοδοχείου.
taurus1
30 Αυγούστου, 2016
Πολύ αμφιβάλλω για τις πληροφορίες της συνάντησης ότι δέχτηκε εκτόνωση στο πρόσωπο.
R
ROUSSEAU
30 Αυγούστου, 2016
Αυτό το : Μουρλοκομειο πρέπει να ειναι στην καθημερινότητα αλλά στα αρχιδια μας .... το διάβασε ή όχι ακόμα ? Τι το ήθελες έχεις να ακούσεις τον αγύριστο.
R
ROUSSEAU
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6