Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 2 10
Call-Girls
7208
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Με επιφυλαξη καλεσα την κοπελα σπιτι μου και ηταν η πρωτη φορα που καλω call girl στο σπιτι . Ας ειναι καλα ο Φωντας και το bookenemy . Μολις την ειδα εχασα τη μπαλα . Ελαφρως καλλιτερη απο τις photo Λογω υψους , μου εριχνε λιγους ποντους με τακουνια περναγε το 180 cm . Καιρο ειχε να μπει τετοιο μουνι σπιτι μου . Κανει κανα 5λεπτο μπανιο και βγαινει τελειως γυμνη και δε χρονοτριβει καθολου . Πιπα αρκετα καλη τον καταπινε ολο με δικη της πρωτοβουλια . Στο mouthfucking δεν τα καταφερε γιατι πνιγοτανε . Στησιματα πολυ καλα , πεντακαθαρη , της εβαλα κωλοδαχτυλο και μετα μυρισα το δαχτυλο μου και ειχε ωραια μυρωδια . Ειχε κατι καβλοσπυρακια στην πλατη , οπως λεει και ενας θειος μου sexspir. Η συναντηση ηταν μεταμεσονυχτια και με αφυπνησε . Ποσα λεφτα εχω χαλασει για ελλεεινιδες τσαμπα και ερχεται το ουκρανακι με 160 euro και περναμε φινα . Εντωμεταξυ το θεωρω μαλακια να πληρωνεις να γαμας γκομενες ανω των 30.Ειμαι 35 γουσταρω και τα πιτσιρικια και θα τα γουσταρω μεχρι να πεθανω. Οταν λεω στους δικους μου οτι θα παντρευτω Ουκρανεζα με κραζουνε , με προτιμουνε με χαμηλοκωλα μουστακοφορα ελληνιδα . Βρε ουστ , καλλιτερα να . Στη βαθμολογια θα εβαζα
Γενική συμπεριφορά 9
Επικοινωνία 9
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 9
Γενική συμπεριφορά 9
Επικοινωνία 9
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 9
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Μετά το γάμο να δούμε ποιός θα γαμάει ποιον.. Όλοι τις ίδιες μαλακίες κάνετε και σας πέρνουν τα σπίτια στο τέλος...