Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 100 10
Call-Girls 115128
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πρώτο λάθος μου: Της στέλνω μήνυμα και την ρωτάω πού την βολεύει και τί ώρα.
Μου απαντάει στις 7μιση πίσω από το Ωνάσειο.
Πάω εκεί από τις 6 κ 20.

Καθώς προσπαθώ να βρώ το δωμάτιό μου, την βλέπω να περνάει από δίπλα μου κ λέω όπααα,κάποια μου θυμίζει..κατά 99% είναι η ίδια.
Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα σαν τον Νίο στο Μάτριξ όπου ενώ ήτανε να πάνε σε αποστολή ξαφνικά περνάει από μπροστά του μια μαύρη γάτα κ μετά από 2 δευτερόλεπτα ξαναπερνάει η ίδια ακριβώς. Deja vu ο Νίο και παγώνουνε όλα,αλλαγή σχεδίων Σπασίκλας
"A déjà vu is usually a glitch in the Matrix. It happens when they change something."

Εγώ παρόλαυτα δεν άλλαξα το σχέδιό μου,σκέφτηκα να το ακυρώσω..αλλά είχα κλείσει κ το δωμάτιο και Αλίκη δεν απαντούσε,Valeria είχε περίοδο,οπότε δεν είχα άλλη επιλογή. Λύπη

Εντάξει τι να κάνουμε με έβαλε καπάκι ραντεβού μετά τον άλλονα.Συμβαίνουνε αυτά.
Περνάει η ώρα και μπαίνει στο δωμάτιο.
ΟΚ,δεν είναι κακή αλλά δεν μπορώ να βάλω πάνω από 6 σε μια τύπισσα με τέτοιο ύψος και με τομή από καισαρική Money Mouth
Προσπαθεί επιμελώς να την κρύψει με τον κορσέ,but you're not fooling anybody sweetheart.

Βγάζει το iPad της κ βάζει μια εντελώς άκυρη μουσική.Δίχως να με ρωτήσει φυσικά.
Γενικά θα συμφωνήσω με τον τύπο mimis69 όπου έγραψε "Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι υπηρεσίες της όπου συμπεριφέρεται σαν να είναι ο πελάτης και όχι η επαγγελματίας." Λύπη

ΟΚ,αντέχει δυνατό σπρώξιμο κ κάνει πολύ βαθιά πίπα αλλά όχι αυτό,μή το άλλο,η όλη φάση του βάζω την κασσέτα κ πατάω PLAY με ενόχλησε.
Από τη στιγμή που μπαίνει στο δωμάτιο μέχρι να βγεί ακολουθεί ένα πρόγραμμα κ το τηρεί κατά γράμμα.
Δεν θέλουμε κονσέρβα πήδημα αλλά custom.
Στο τέλος της τα έριξα στο πρόσωπο και δεν άντεξε να τα πάρει όλα κ τον έβαλε στο στόμα για να τα αποφύγει.
Αντιεπαγγελματικό θα έλεγα..

Το ότι οι περισσότεροι πέρασαν καλά δεν το αμφισβητώ.
Γι'αυτό κ στον τίτλο αναφέρω πώς ίσως κ να έφταιγα κι εγώ..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
228
Πόντοι:
35.668
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 topscorer, ILIAS1339, callahan και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιανουαρίου, 2015
Εξαιρετικά σημαντικές και χρήσιμες οι παράμετροι που τονίσατε, κ. yorkie!
28 Ιανουαρίου, 2015
ωραιος μαν.Γερο-μύστης
28 Ιανουαρίου, 2015
Οχι ρε δεν νομιζω οτι φταις εσυ.
Κατι παρομοιο ηθελα να περασω κι εγω στην κριτικη μου αλλα μαλλον δεν τα καταφερα..

Anyway παμε γι'αλλα!
30 Ιανουαρίου, 2015
Ευχαριστώ bliz,dimmits & laki mamoulaki για τα σχόλια.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4