Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η ημερομηνία είναι τυχαία !
Διάβαζα τις κριτικές και δε την έπαιρνα τη κοπέλα Μαλακία Κεφάλι σε τοίχο!, έκανα πολύ άσχημα γιατί εγώ πέρασα καλά, η κοπέλα θέλει το τρόπο της αν της φερθείς καλά θα σου φερθεί κ αυτή καλά (ότι δίνεις στη ζωή αυτό παίρνεις...)!
Μπαίνει σπίτι, ναι πολύ κουμπωμένη, μιλήσαμε () και άρχισε να ανοίγεται πίπα βαθιά και balls με λίγο βοήθεια τα χέρια αλλά αυτό σιγά σιγά μπορεί να φτιαχτεί...
σεξάκι σε 2-3 στάσεις με αρκετή συμμετοχή και χωρίς βιασύνη, όχι αυτό που γράφτηκε Χμμμ;Χμμμ; για ψεκάστε - σκουπίστε - τελειώσατε...

*Τα 7 θα ήταν 8 αν μπορούσα να τα βάλω..
Το 6 σε σχέση απόδοσης τιμής επίτηδες το βάζω για να γίνει καλύτερη
*Κατερινάκι προχώρα κορίτσι μου και μην ακούς κανέναν...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 05, 2014
Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
dimitris_zio
Μέλος
4
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Δεκεμβρίου, 2014
*περνάς έγραψα...ΓλώσσαΓλώσσα
14 Δεκεμβρίου, 2014
Κακώς που έχουμε φτάσει να το λέμε αυτό (αν σε συμπαθήσει περνάς καλά ) να το πάρουμε και αντίστροφα , αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία θέλει να πληρωθεί 100 ευρώ , ο πελάτης να της δίνει 70 ή 50 αναλόγως τις υπηρεσίες που προσέφερε και το φέρσιμό της κατά την διάρκεια της συνάντησης . Γιατί τα 100 ευρώ σήμερα δεν βρίσκονται εύκολα και η κάθε κοπέλα πρέπει να προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες καθώς ο πελάτης μπορεί να τα μαζεύει αυτά τα χρήματα 1,2μήνες για να την πάρει !
14 Δεκεμβρίου, 2014
Φοβερη κριτικη.!!!!!!!!!!!! Μονο δεν μας ειπες ουτε λεπτομέρειες ουτε τιμη . Παλι καλα που καταδεχτηκες να βαθμολογήσεις.
14 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

έχω αντίθετη άποψη...ΓλώσσαΓλώσσα
15 Δεκεμβρίου, 2014
αν σε συμπαθήσει ?Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

γιατί δηλαδή αν δε σε συμπαθήσει τι κάνει δαγκώνει?
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5