Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Να με συγχωρήσουν οι moderators αλλά αυτή θα είναι μια ιδιότυπη κριτική με πιθανότητα να κάνω λάθος. Αλλά δεν νομίζω ότι κάνω λάθος. Η συγκεκριμένη κυρία είναι η πρώην Λάουρα, μια από τις αγαπημένες μου Ρωσίδες όταν είχα ήδη αρχίσει αυτό το χούι του αγοραίου έρωτα. Την πρωτοείδα, θυμάμαι στο μετρό της Ομόνοιας. Καλοκαίρι, καυτό κολλητό σορτσάκι, το ίδιο ξανθό μαλλί, κοντό, ποδάρες και ψιλοτάκουνα. Όταν την είδα, ζαλίστηκα από την καύλα. Που να φανταζόμουν ότι μετά από λίγο θα την πήδαγα. Πόσες φορές έχουμε δει γκόμενες στο δρόμο που μας έχουν αρρωστήσει γιατί ξέρουμε ότι απλά δεν θα τις πηδήξουμε ποτέ. Ε, αυτή όμως την ακολούθησα, κατάλαβα αμέσως περί τίνος πρόκειται και όρμησα όταν είδα που σύχναζε. Σύχναζε σε ένα καφενείο στην Σατωβριάνδου. Ξεχώριζε από τις υπόλοιπες, οι οποίες ήταν πολύ κάτω του μετρίου. Ωραίες αναμνήσεις. Σοβαρή πολύ για το επάγγελμα που κάνει. Πολύ προσεκτική, τότε δεν φιλούσε και δεν έκανε ακάποτη πίπα. Ζόρικη, επιλεκτική δεν πήγαινε με γέρους. Θυμάμαι μια φορά που την παίρνω για να ανέβουμε πάνω στο ξενοδοχείο και έρχεται ένας παππούς να ρωτήσει και του λέει : "ξέχασέ το, δεν βλέπεις με τι άντρες πάω?". 2 φορές είχα σπάσει προφυλακτικό με αυτήν. Αλλά την εμπιστευόμουν. Κωλάρα απίστευτη. Στα τέσσερα ήταν υπέροχη. Τότε έπαιρνε 40€ αλλά της έδινα 50€ γιατί την πήγαινα πολύ.

Προφανώς τώρα έχει μπει σε πιο βαθιά νερά. Θυμάμαι ότι τότε ήταν κατηγορηματική. Δεν ήθελε να ρισκάρει. Αλλά φαίνεται οι καιροί αλλάζουν και υπαγορεύουν άλλες δρομολογήσεις στην ζωή μας. Εγώ τότε είχα το κινητό της *********587.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Μέγας
Εγγραφή:
29 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
597
Πόντοι:
4.475
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Νοεμβρίου, 2014
Η κριτική σου πρέπει να είναι πολύ παλιά, εξ'ού και ο τίτλος Deja Vu...η συγκεκριμένη κυρία έχει σταματήσει πάνω από ένα χρόνο και ζει μόνιμα σε άλλη μεσογειακή χώρα...Το δε παλιό τηλέφωνό της το έχει πλέον άλλο άτομο, εκτός του χώρου αυτού...

04 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Στο παλιό κινητό της μου απάντησε πάντως. Μήπως κάνεις κάποιο λάθος?
11 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγω δηλ. που κανονισα μαζι της και με μια φιλη της πιπινακι Γλώσσα τον Σεπτεμβρη πηδησα τη διδυμη αδερφή της στα Πατήσια??...Χμμμ;
11 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΜΕΓΑΛΕ πες τα, θα με βγάλουν τρελό, το κορυφαίο milf ζει δεν ήταν η φαντασία μου αλλα η φαντασία άλλων που οργιάζει
13 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το θεμα με τη συγκεκριμενη δεν ειναι αν ζει ή οχι (προφανως ζει και βασιλευει) αλλα το οτι στη προκειμενη περιπτωση λειτουργει περισσοτερο ως χομπιστρια ( μου το εχει παραδεχθει και η ιδια αλλωστε) παρα ως επαγγελματιας συνοδος.. ( και ο νοων νοειτω..)
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5