Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 5 10
Call-Girls
20948
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Αν και λίγο καθυστερημένα αποφάσισα να δοκιμάσω τον τελευταίο Angel. Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα όπως πάντα με αυτό το γραφείο από την προηγούμενη. Η πόρτα χτυπά στην ώρα της, και μπουκάρει ο κορίτσαρος, δίμετρη με τα τακούνια (1,80 σχεδόν χωρίς). Η Emmanuela κατά την γνώμη μου είναι ένα εντυπωσιακό κορίτσι, με όμορφα χαρακτηριστικά, χαμογελαστή, με ωραία πράσινα μάτια. Μικρό στήθος 2άρι στητό, καθαρή επιδερμίδα, φρεσκοξυρισμένο και καλοσχηματισμένο μουνάκι , ΚΟΛΑΡΑ, ατελείωτες μακριές ποδάρες (μου θύμισε έντονα την Adgelina). Λίγο ευχάριστη κουβεντούλα (στα Ελληνικά), σύντομο μπανάκι και ο αγώνας ξεκινάει με χαδάκια και βαθειά γλωσσόφιλα. Με θέα τις ατελείωτες ποδάρες της ξεκινάω περιποίηση στο πεντακάθαρο ευωδιαστό μουνάκι, που φαίνεται να το απολαμβάνει και υγραίνεται. Αρκετά καλή πίπα με περιποίηση στα @@@, υγρή και βαθιά. Παρόλο το μέγεθός της στην καβάλα ήταν άψογη, καλά κουνήματα, μεγάλες διαδρομές, ωραία εικόνα, καυτά φιλιά με γλώσσα, αληθινές κραυγούλες, πραγματικά δεν περίμενα τόσο καλή εκτέλεση. Στην ανάποδη καβάλα τόσο η εκτέλεση όσο και η θέα από την κολάρα της ήταν όλα τα λεφτά. Φυσικά δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό και μπήκα σε έξοδα απολαμβάνοντας την πίσω τρυπούλα της. Φυσικά με τέτοιο κορμί και κολάρα δεν θα έχανα το στήσιμο στα τέσσερα. Ψηλός εγώ, ψηλοκάπουλη η Emmanuela το στήσιμο στα τέσσερα ήταν το κάτι άλλο. Αντέχει το σφυροκόπημα και συμμετέχει με ωραίο στήσιμο και κινήσεις. Τμήθηκαν και οι δύο τρυπούλες της, για αρκετή ώρα σταματώντας που και που για να θαυμάζω την θέα. Τέλειωμα στο κολαράκι της (μιας και στις υπηρεσίες δεν αναφέρει CIM αν και πιστεύω ότι θα το προσφέρει εθελοντικά) στην αγαπημένη μου στάση ανάποδης καβάλας και την emmanuela να φροντίζει να με ξεζουμίσει μέχρι τελευταίας σταγόνας αργά και απολαυστικά (με δική μου καθοδήγηση).
Πέρασα καλύτερα από ότι περίμενα, ωραίο ευχάριστο κορίτσι, καλές υπηρεσίες σε γενικές γραμμές, για λάτρες των ψηλών αλόγων και σαφέστατα καλύτερη από την Σάρα.
Πέρασα καλύτερα από ότι περίμενα, ωραίο ευχάριστο κορίτσι, καλές υπηρεσίες σε γενικές γραμμές, για λάτρες των ψηλών αλόγων και σαφέστατα καλύτερη από την Σάρα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
...ψηλή, άχαρη, αγύμναστη, ατημέλητη, γάλα βλάχας εβαπορέ (ακόμη και στο βουκουρέστι με ντομάτες θα την παίρνανε) υπηρεσίες γάματα, δίνει κώλο (τι δίνει...τον τρώει και κλαίει), δεν προτείνεται με την καμία
Επίσης θα ήθελα αν μπορείς να μου στείλεις σε pm κάποιες καλές περιπτώσεις μιας και ξέρω ότι είσαι πολύπερπατημένος και έμπειρος, ειλικρινά θα το εκτιμούσα.
Δεν έχω καταλαβει αν είναι προμότορας η απλώς τυφλός από το μοναδικό του μάτι.