Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 24 10
Call-Girls 65594
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συνάντηση έγινε στο lacoba την αναγραφόμενη ημερομηνία. Μαζί της είχα μιλήσει κάπου προς το τέλος Αυγούστου. Βρισκόταν στη Ρουμανία και μου είπε πως επιστρέφει στην Έλλαδα αρχές Σεπτεμβρη.
Συνεννόηση άνετη με 3 sms.
Τυπική στην ώρα της εμφανίστηκε με γυαλιά μυωπίας. Προφανώς έχει υιοθετήσει αυτό το στυλάκι για να περάσει αυτό που θέλει στον πελάτη, (soft συμπεριφορά και μεταχείριση). Πετιτ σωματάκι για τους φίλους αυτής της κατηγορίας, έξυπνο μούτρο, τυπακι που αρέσει σε 20αρηδες. Μπανάκι απ την μεριά της και γρήγορα στο κρεβάτι.
Εντύπωση έκανε το ότι θέλησε να κλείσει την τσόντα που έπαιζε κατά την είσοδο της στο τσοντοκάναλο του ξενοδοχείου. Προτίμησε μουσική. Στα προκαταρκτικά δεν έδειξε μεγάλο πάθος, με την ώρα όμως ανέβαζε στροφές. Ως προς την κίνηση θα την χαρακτήριζα κάπως μονοκόματη, όχι απότομη, κάπως στατική. Αίσθηση στενότητας κατά την διείσδυση, υγρή όσο πέρναγε η ώρα. Γρήγορη πρώτη κατάθεση μπανάκι και κουβέντα. Τα αγγλικά της προσωπικά δεν τα έχω συναντήσει ούτε σε ct.
Κάπου εδώ όμως αρχίζει και χάνεται η μπάλα. -Διευκρινίζω ότι πλέον δεν ερωτεύομαι με καμία Παναγία. Απ τις γυναίκες έχω ξενερώσει γενικά και τις βλέπω μόνο για τον πούτσο.- Η μικρή είναι καλή ψυχολόγος και ικανή να σου πηγαίνει την κουβέντα εκεί που θέλει αυτή. Βέβαια βρήκε και το έκανε αν και είχα τον λόγο μου που το επέτρεψα. Ο χρόνος πέρασε και ένα 20λεπτο πριν το τέλος την ρώτησα: υπάρχει χρόνος για κάτι παραπάνω; Ότι και να απαντούσε θα έκανα αυτό που είχα στο μυαλό μου ούτως ή άλλως. Με χαμόγελο μου απάντησε πως και να μην υπάρχει θα βρεθεί.
Αρκετή συμμετοχή απ´ την πλευρά της, κώλο δεν πήρα, δεν με ενέπνευσε, αν και πιστεύω πως αν δίνει θα ναι απόλαυση.
Με δυο λόγια προτείνεται για τύπους που θέλουν λάιτ καταστάσεις με μια συμπαθητική κοπέλα που θα πουν κάτι ενδιαφέρον στο μεσοδιάστημα 1-2 γύρου και έχουν άχτι να πάνε με κάτι τρυφερό για ξελαμπικάρισμα από τσόντες. Γι αυτούς που τα διαθέτουν και θα την πάρουν 2μερο στο Ναύπλιο ή την Χαλκίδα και θα την ακούνε να μιλάει όλη μέρα για την ζωή και την κοινωνία. Αν θα την ξανασυναντούσα; Ίσως. Απλά για να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που συνηθίζω σαν 40αρης πλέον με πιο βαριά χαρτιά που βγάζουν περισσότερη ενέργεια και όχι για απογευματινό τσιλάρισμα. Θα ξαναβρισκόμουν μαζί της αν δεν υπήρχε μια εναλλακτική που θα μου έκανε κλικ.
Όσοι την συναντήσουν δεν θα τα κλάψουν αν και πιστεύω ότι overall περισσότερο ταιριάζει σε συμπεριφορά και υπηρεσίες στουντιο παρά σε cg που μετράει τουλαχιστον 1200παίκτες στο παλμαρέ της.
Να περνάτε καλά Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα