Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 10 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Duo λοιπόν με Μελίνα και Κωνσταντίνα. Εμπειρία ιδιαίτερη (2η φορά που μου συμβαίνει, 1η με cgs). Θα περάσω το review αυτό τόσο στη σελίδα της Κωνσταντίνας όσο και στη σελίδα της Μελίνας, αναφέροντας σε καθεμία την δική της συμμετοχή (ανάλογα και οι βαθμολογίες).

Όταν η Κωνσταντίνα μπήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μού προκάλεσε αρνητική εντύπωση. Ο λόγος είναι ότι απογοητεύτηκα από την εμφάνισή της, καθότι οι φωτογραφίες στο site είναι αρκετά κολακευτικές για τα προσόντα της. Μελαχροινή, πολύ σκούρα όμως για τα γούστα μου (στα όρια του τσιγγάνικου χρώματος) με μάλλον άσχημα χαρακτηριστικά (μύτη, στόμα). Ανέπνεε αέρα παλιάς πουτάνας στο κουρμπέτι, πιο διαχυτική από όσο θα ήθελα. Ντυμένη σε φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, προκλητική (αυτό δεν με χάλασε καθόλου).

Όταν αφαίρεσε τον ρουχισμό της διαπίστωσα το πρόβλημα που ανέφερα πριν. Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν κυτταρίτιδα, ούτε πεσμένο-αγύμναστο κώλο. Έδειχναν κοιλίτσα, αλλά η Κωνσταντίνα έχει δίπλες! Το υποτιθέμενο δυνατό της σημείο, το στήθος, ήταν απογοήτευση διότι έχει πάρει την κατιούσα και είναι αρκετά μικρότερο από όσο περίμενα (είμαι φαν του βυζόμπαλου εννοείται!)

Στον αγώνα αντεπεξήλθε με έντονη συμμετοχή. Υποσκελίστηκε ωστόσο από την Μελίνα, όπως θα εξηγήσω στο αντίστοιχο review. Με χάλασαν κάποιες μυρωδιές της, όπως και η υπερβολική – fake συμπεριφορά της. Σχετικά καλή πίπα (αλλά έτη φωτός μακριά από τα Ρουμάνικα στάνταρτς). Στο σεξ είχε καλά στησίματα, αλλά μέτριες αντοχές (και πάλι η Μελίνα κέρδισε την άτυπη κόντρα).

Λαλίστατη σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού. Χαρακτηριστική στιγμή: Όταν ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος (δεν είχα δυνάμεις για 2ο) έμεινε λίγος χρόνος που αναλώθηκε σε κουβεντούλα. Η Κωνσταντίνα άδραξε την ευκαιρία για μπούρδου-μπούρδου, ενώ η Μελίνα κάποια στιγμή πετάγεται και λέει «ρε παιδιά, για κουβέντα ήρθαμε ή για να γαμηθούμε;) Νομίζω αντιλαμβάνεστε όλοι τη διαφορά…

Αφενός λοιπόν λόγω της εμφάνισής της, αφετέρου λόγω της ξεκάθαρης υπεροχής της Μελίνας, η Κωνσταντίνα δεν με ικανοποίησε. Δεν λέω ότι απογοητεύτηκα κιόλας, άλλωστε το τρίο είναι από μόνο του χορταστική εμπειρία. Πάντως δεν θα την δοκίμαζα σε 1-on-1 ραντεβού.

ΥΓ1: Το κόστος της συνάντησης προφανώς αφορά το duo, όχι την κάθε κοπέλα ξεχωριστά! Αυτό έλλειπε!

ΥΓ2: Η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Δυσκολεύομαι να βρω χρόνο να γράφω τα reviews πιο έγκαιρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
91
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Οκτωβρίου, 2014
Πες τα φιλε μου. Εχω παρει και τις δυο χωριστα. Η Μελινα τα σπαει ενω το βλαχαδερο στα σπαει. Οχι τιποτε αλλο. Αλλα καποιος αγαπουλας ποθ παιζει και στα δυο σαιτ μονο που δεν της εστησε αγαλμα.
16 Οκτωβρίου, 2014
τζάμπα πράμα πήρες....Γλώσσα
17 Οκτωβρίου, 2014
ισχύει μάγκες...δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ μελίνας και κωνσταντίνας...

Μια λογικη τιμη για την κωνσνταντινα για εμενα προσωπικα θα ήτανε 70-80 ευρώ την ώρα βαριά βαριά...και πάμε και σκάμε 120ευρα τεσπα

Η μελινα τα δουλευει στο full ομως...τις εχω παρει και τις δυο και δεν υπαρχει καμια συγκριση...

Μια χαρα ειναι σαν κοπελα η κωνσταντινα αλλα για να πας να πιεις καφε...οχι για γαμησια...δεν το εχει καθολου
K
Kapsonis19891989
17 Οκτωβρίου, 2014
Με όλους σας θα διαφωνήσω!Μεγάλο χαμόγελο
Το κορμί της ήταν για 2,9 ούτε δεκαδικό παραπάνω.
18 Οκτωβρίου, 2014
Κάποιοι το μπόϊ το πήραν σε εξυπνάδα...
18 Οκτωβρίου, 2014
Kyklopa σε γενικές γραμμές δεν έχω διαφωνήσει μαζί σου σε κριτικές...αλλά με την κωνσταντίνα σε βρίσκω τελείως λάθος και ίσως παρασύρθηκε και κόσμος...το κορμί της είναι τίγκα στις ραγάδες το βυζί πεσμένο με ραγάδες και αυτό...πάρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για όσους περιμένουνε να δούνε το σώμα των φωτογραφιών...τώρα για το πρόσωπο δεν θα μιλήσω γιατί γούστα είναι αυτά...αλλά ας είμαστε λίγο προσγειωμένοι στην πραγματικότητα γιατί καίγεται κόσμος...
K
Kapsonis19891989
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6