Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 46 10
Call-Girls
88905
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Καλησπέρα σε όλους ,ειναι η πρωτη μου κριτική αν και άργησα (κακώς)πιστεύω πως ειναι καθήκον απο όλους να βοηθάμε κυρίως για να αποφεύγουμε τυχων ατυχίες .Η συνάντηση έγινε Μάιο αν θυμάμαι καλα ,ήθελα να συναντήσω την Κλέλια αλλα Δυστηχως έλειπε εκείνη την περίοδο .Η συνάντηση έγινε πολυ εύκολα με μηνύματα στο ξενοδοχείο που εμένα .Μπηκε μεσα πολυ φόρτσατη και άρχισε τα φιλία ,αφού έκανε ντουζακι βγήκε έτοιμη και πολλα υποσχόμενη ,το κορμί οπως έχουν πει οι περισσότεροι τέρμα αθλητικό (έπαιζε χάντμπολ οπως είπε) αλλα όχι θυληκο μικρο βυζι και φάτσα λιγο άγρια .Αρχιζουμε παλι τα γλωσσοφιλα και σε λιγο ξεκινάει την πίπα η οποία ειναι απλά καλή ,σε λιγο γυρίζει σε θέση για να την γλειψω , αν και είχα διαβάσει ότι θελει πολυ γλειψιμο δεν μου έκανε και πολυ αίσθηση έτσι λοιπόν ασχολήθηκα λιγο με το συγκεκριμένο θέμα.Ξεκινάμε σεξ το οποίο δεν μπορω να πω ότι με έφτιαξε ιδιαίτερα έτσι λοιπόν οπως έβλεπα την φάτσα της ήθελα πολυ να τις τα δώσω στο στόμα μετα απο κανένα 10 λεπτό λοιπόν σηκώνομαι και τον παίρνει στο στόμα ,αρκετά καλή πίπα αυτη τη φορα και κατάθεση στο στόμα .Παω για ντουζ μου λεει και μετα αρχίζουν τα περίεργα ... Βγαίνει μετα απο κανένα 5λεπτο μπορείς λεει να με πληρώσεις γιατι δεν σε ξέρω και μου έχουν τύχει διάφορα ,φυσικά της λεω και τα δίνω .ξαναμπαινει στο μπάνιο να φρεσκαρίστω μου λεει ,τσουπ μετα απο 5 λεπτά ντυμένη βάζει και τις μπότες και παει να φύγει ´´ έπρεπε να διαβάσεις τις κριτικές πριν με πάρεις ´´ μου λεει παίρνει και την τσαντουλα της και καπνός στο μισάωρο περίπου.....
Οπως είπε και ένας φίλος σε μια προηγούμενη κριτική ας βρει κανένα να της τα χώνει και να την γλύφει καμία ώρα και ας αφήσει λοιπόν το συγκεκριμένο αντικείμενο
Οπως είπε και ένας φίλος σε μια προηγούμενη κριτική ας βρει κανένα να της τα χώνει και να την γλύφει καμία ώρα και ας αφήσει λοιπόν το συγκεκριμένο αντικείμενο
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
παντως λογικο να πουλαει τρελα, και καλα κανει. αφου βρισκει μαλακες να την πληρωνουν, καλα κανει. και αυτο που με εξοργιζει ειναι οτι θα συνεχισει να βρισκει μαλακες να την πληρωνουν.
τελος παντων, σε συνδιασμο και με τις αλλες κριτικες, μαυρο κι αραχνο στο τσουτσεκι
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΜΊΣΗ ωρα 100 ΕΥΡΏ?
Περιμένουμε επίσημη απάντηση απο αντζελίνα
Μπορει να μην εχω το αστυνομικο δαιμονιο του αστυνομου σαινι, αλλα κατι δεν παει καλα με την ιστορια η κατι δεν καταλαβα εγω.
Κάλαντα περνάτε