Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καταρχάς καλησπέρα μιας και είμαι νέος στο site αλλά είπα να γράψω και εγώ την όμορφη με το μωρό εμπειρία μου . (με κάποιες μικρές ενστάσεις ) . Η συνάντηση έγινε στο γνωστό στέκι πίσω από το Ωνάσειο . Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα με δύο τρία sms παίρνω δωμάτιο , κάνω το ντουζάκι μου και περιμένω μετά από λίγο χτυπάει η πόρτα με το που ανοίγω μένω κάγκελο βλέπω τη Ντάνι με ένα καυτό σορτσάκι να διαγράφονται οι μακριές ποδάρες της που με τα τακούνια μου έριχνε ένα κεφάλι .
Πρόσωπο συμπαθητικό όλα μέχρι εδώ καλά δεν μου άρεσε όμως που δεν μπήκε στο μπάνιο για ντουζάκι μου είπε ότι είχε κάνει πριν!! εμένα προσωπικά με πείραξε γιατί είμαι ψείρας με την καθαριότητα . Μόλις γδύθηκε έπαθα πλάκα με το καλοσχηματισμένο σώμα της με το βυζί ωραία φτιαγμένο όσο πρέπει δίνοντας μια υπέροχη συμμετρία . Τώρα στον αγώνα αρχίζει με μια πίπα από το διάστημα έχυσα σχετικά γρήγορα με κατάθεση στο στόμα της . Διάλειμμα για τσιγαράκι και κουβεντούλα , είναι αρκετά έξυπνη και ομιλητική αρκεί να άφηνε το κινητό της και το Facebook . Πάμε δεύτερο γύρο ξεκίνημα με πίπα ίδιας κλάσης την έστησα στα 4 μπορώ να πω υπέροχη θέα εναλλαγή στη κλασική στάση και μετά από λίγο δεύτερη κατάθεση πάλι στο στόμα της . πάλι στο μπανιο να τα φτύσει διακριτικά . ανάβει τσιγαράκι κάνα δεκάλεπτο κουβέντα ντύθηκε χαιρετιστήκαμε και έφυγε.

Γενικά πέρασα πολύ καλά και αν έβαλα ίσως για το αν θα την ξανασυναντούσα είναι γιατί θέλω να αποκομίσω και άλλες εμπειρίες από cg

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 07, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Σεπτεμβρίου, 2014
Από τα κορυφαία call girls και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες
10 Σεπτεμβρίου, 2014
ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε.... Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
10 Σεπτεμβρίου, 2014
Καλή η γκόμενα,την έχω πάρει..Αλλά εσύ φίλε μου μας περνάς για μαλάκες μου φαίνεται!!To cim αν δεν κάνω λάθος το χρεώνει έξτρα πλέον...Τόσο όμορφο αγόρι είσαι εσύ που δε στο χρέωσε;
10 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οτι εξτρα χρεωση ειχε βαλει προσφατα,,την κατηργησε
J
jerk007
11 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πάω πάσο αν ισχύει αυτό!!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5