Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 15 10
Call-Girls
36193
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
3.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Συνάντηση ενδεικτική ημερομηνία,ήρθε στο χώρο,μυρίζοντας απο μακρυά πατσουλί,πρόσωπο όμορφο,με ωραία χαρακτηριστικά(μάτια,στόμα,κ.α)
Σώμα αν και με είχανε προειδοποιήσει,για εμένα ήταν πολύ μεγάλο,μεγάλη κοιλιά,λες και έπινε μπύρες όλο το χρόνο,έκανα λάθος που της ζήτησα να βγάλει την μπλούζα,ξενερωσα πραγματικά.
Στήθος μικρό,αντίθετο με την σωματοδομή της.
Αρκετά ομιλητική,με καλό χειρισμό στην γλώσσα,σε πιάνει κατευθείαν στο γλωσσόφιλο,χωρις να πάρεις ανάσα,όσο αναφορά την πίπα της,ναι είναι βαθιά και δυνατή,αλλά όπως έγραψε ένας παιχτης απο εδω μέσα δεν είναι και ότι καλύτερο ακόμα και για φαν των pse όπως εγω,μονότονη θα την χαρακτήριζα,στο σεξ,αντέχει,μέχρι την δευτέρα παρουσία,αλλά τελικά λίγο η σωματοδομή της,λίγο το ψέμα οτι ήρθε με ταξί και θέλει το κάτι παραπάνω,με ξενέρωσαν κακ δεν θα ξαναπάρω.
40+,σε ηλικία και ίσως και παραπάνω.
Σώμα αν και με είχανε προειδοποιήσει,για εμένα ήταν πολύ μεγάλο,μεγάλη κοιλιά,λες και έπινε μπύρες όλο το χρόνο,έκανα λάθος που της ζήτησα να βγάλει την μπλούζα,ξενερωσα πραγματικά.
Στήθος μικρό,αντίθετο με την σωματοδομή της.
Αρκετά ομιλητική,με καλό χειρισμό στην γλώσσα,σε πιάνει κατευθείαν στο γλωσσόφιλο,χωρις να πάρεις ανάσα,όσο αναφορά την πίπα της,ναι είναι βαθιά και δυνατή,αλλά όπως έγραψε ένας παιχτης απο εδω μέσα δεν είναι και ότι καλύτερο ακόμα και για φαν των pse όπως εγω,μονότονη θα την χαρακτήριζα,στο σεξ,αντέχει,μέχρι την δευτέρα παρουσία,αλλά τελικά λίγο η σωματοδομή της,λίγο το ψέμα οτι ήρθε με ταξί και θέλει το κάτι παραπάνω,με ξενέρωσαν κακ δεν θα ξαναπάρω.
40+,σε ηλικία και ίσως και παραπάνω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
alpula
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2014
Τυπε μου καλα περασες σε γενικες γραμες, αλλα δεν καταφερες να ερθεις στην υπερτατη ηδονη λογο αυτου που αντικριζες...
ISINAS
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1