Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 85 10
Call-Girls
136416
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Παρακινούμενος από τις υπό το πλείστων πολύ καλές κριτικές, αλλά και τις πολύ όμορφες φυτογραφίες τις κοπέλας είπα να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου. Ύστερα από αρκετές ημέρες και πολλά pms κλείστηκε τελικά το ραντεβού (ανταγωνισμός πολύ μεγάλος )σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ως ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΦΥΛΟΥ περίμενα να αντικρίσω μια όμορφη κοπελιά λίγο πάνω από τον μέσω όρο των γυναικών με ένα απλά όμορφο κορμί, για να είμαι ειλικρινής διαβάζοντας τις κριτικές για την κοπελιά αυτή δεν πίστευα αυτό που θα αντίκριζα σε λίγο. Με το που ανοίγω την πορτ. του ξενοδοχείου βλέπω ένα πλάσμα λες και κατέβηκε από τον ουρανό. Πρόσωπο θεϊκό, μάτια τυρκουάζ, σαρκώδη χείλη, μαλλιά χρυσαφένια, καμπύλες αξιοζήλευτες που στα 100 μέτρα κλίνατε κεφαλή επι δεξιά. Στην αρχή μιλούσαμε για διάφορα θέματα πότε στα αγγλικά λίγα Ελληνικά πότε με νοήματα πότε δεν καταλάβαινα τι έλεγε, αλλά τι να προ το πει κανείς βλέποντας μπροστά του αυτόν τον Άγγελο.....Ξαφνικά πετάγεται και κάνοντας στριπτήζ πετάει από πάνω της το μπλε φόρεμα που φόραγε και μένει με το στρινγκ της, αποκαλύπτοντας το απίστευτο σοκολατένιο από τον ήλιο κορμί της, ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα με την καρδία μου. Στο κρεβάτι είναι απίστευτη γουστάροντας πολύ και δείχνοντας το όπως επίσης και το στοματικό που τρελαίνει κόσμο ενώ στα τέσσερα ανασταίνει και νεκρούς.Τι να πρωτοπεί κάνεις πραγματικά για αύτη την κοπελιά ΑΓΓΕΛΟ απίστευτη σε όλα της....
Υ.Γ 1 Παρακαλώ μην μου στέλνετε pms για το τηλέφωνο της κοπελιάς το δίνει η ίδια από το μπλοκ της.
Υ.Γ 2 Τον τίτλο της κριτικής μου τον πήρα από έναν κολώγερο που έχοντας το ένα χέρι του χωμένο στα μπούτια μιας γκόμενας και με το άλλο του πίνοντας μια σαμπάνια (80 ευρώ) έλεγε μμμμμμ απλά υπέροχη.....
Υ.Γ 1 Παρακαλώ μην μου στέλνετε pms για το τηλέφωνο της κοπελιάς το δίνει η ίδια από το μπλοκ της.
Υ.Γ 2 Τον τίτλο της κριτικής μου τον πήρα από έναν κολώγερο που έχοντας το ένα χέρι του χωμένο στα μπούτια μιας γκόμενας και με το άλλο του πίνοντας μια σαμπάνια (80 ευρώ) έλεγε μμμμμμ απλά υπέροχη.....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 22, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί