Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 17 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Θα με ρωτησετε πως κολλαει ο τιτλος με την βαθμολογια..

Θα απαντησω οτι καταλαβαινω γιατι αρεσει σε τοσο κοσμο απλα εμενα συγκεκριμενα δεν με συγκινησε.

Η ημερομηνια ενδεικτικη.

Ειχα λιγες επιλογες εκεινη την περιοδο και καθοτι την ειχα δει στο βιντεοκλιπ του Τυς, και η τιμη φαινοταν vfm ειπα να την κλεισω. Η συνεννοηση πολυ ευκολη, αλλα ειχε μια προτιμηση για το γαμημενο το Lacoba. Δεν ειχα ξαναπαει και μπορω να πω οτι ειναι το ξενοδοχειο με τα πιο αβολα δωματια ever. Το μπανιο ας πουμε ειναι τοσο μικρο που ειναι αδυνατο να μην γεμισεις νερα μεχρι και το δωματιο. Τεσπα προς γνωση και συμορφωση.

Σκαει χωρις καθυστερηση, ανοιγω την πορτα και μου αρεσε αρκετα αυτο που ειδα: Μια 40αρα με σιλικονατα τσιμπουκοχειλα, βυζαρες, και γενικα ενα πολυ ωραιο σωμα για την ηλικια της. Πολυ προσεγμενη, μυριζε ωραια, ειχε φερει αλοιφες και ιστοριες και μπηκε κατευθειαν για μπανακι. Επιστρεφει με τα εσωρουχα, και αρχιζουμε να μιλαμε περι ανεμων και υδατων και by the way γνωριζει πολυ καλα ελληνικα. Αξιζει να αναφερω οτι μου δειχνει τα χαρτια της(?) και μου λεει οτι οφειλει να ειναι 100% okay απεναντι μου, γενονος που θεωρησα πολυ υπευθυνο. Θα συμφωνησω με τους συναγωνιστες οτι μιλαει ακατασχετα αλλα ευτυχως σταματησε και ξεκινησε ο αγωνας.

Στην αρχη δεν φιλουσε αλλα στην πορεια το βρηκαμε και αρχισαν τα βαθεια φιλια με γλωσσα. Μετα κατεβηκα προς τα κατω για να την περιποιηθω και με ενημερωσε οτι δεν γουσταρει δακτυλο μεσα, που δεν με ενοιαξε και πολυ για να πω την αληθεια. Μετα απο κανα 10λεπτο αρχισε να με σφιγγει και να φωναζει οτι τελειωνει (δεν εχω ιδεα αν ηταν αληθεια η οχι). Ειπε οτι γουσταρει να την γλυφουν και ειπε οτι θα μου το ανταποδοσει. Ξεκιναει μια πολυ ωραια πιπα η οποια κρατησε για αρκετη ωρα. Ακουραστη η κυρα-Jessy! Μετα αρχιζουμε το χοροπηδητο με αυτην να λεει τα κλασσικα του επαγγελματος, τυπου σκισε μου το μουνι γαμια μου και αλλα παρομοια που εμενα με ξενερωνουν. Γαμιεται αρκετα καλα μπορω να πω και μετα απο κανα τεταρτο ακομα με τελειωσε.


Πρεπει να αναφερω κατι ομως. Παροτι ειναι μια εντυπωσιακη milf που παρα πολλοι θα ηθελαν να τσεκαρουν στο τεφτερι τους, βγαζει υπερβολικο επαγγελματισμο κατα την γνωμη μου ο οποιος φαινεται, και εμενα προσωπικα με ξενερωνει.
Δεν ειναι οτι ξερει να γαμιεται, επειδη εχω παει και με αλλες που ξερουν να γαμιουνται, αλλα οτι ειναι πολυ τυποποιημενη. Επισης η ιδια πλασαρεται ως παλια πουτανα στο κουρμπετι, και ως μεγας γνωστης, πραγματα που μπορει να ειναι, αλλα εμενα με ξενερωνουν.

Δεν ξερω αν θα την ξανασυναντουσα, αλλα συστηνεται στους μιλφακηδες σιγουρα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 14, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2.056
Πόντοι:
1.416
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού