Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 171 10
Call-Girls
547123
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Η ημερομηνία ενδεικτική ,και είπα μιας και έπιασε Αύγουστος σε όσες έχω πάρει αλλα δεν έχω γράψει τίποτα να γράψω δύο λόγια έτσι να υπάρχουν για όσους μπορούν να φανούν χρήσιμα...
Οπως έχω γράψει και στο φόρουμ το κορίτσι είναι αγοροκόριτσο και κάγκουρας όσο και αν προσπαθεί με τους δυο βύζους που χει βάλει να δείξει θηλυκό , δεν είναι...
Ειδικά δε όταν προτείνει εκείνη δίδυμο τότε μακριά, η απόλυτη μούφα μιας και η παρτενερ είναι μπάζο...
Το σερβίτσιο της που λέει και ο bro κυμαίνεται μεταξύ μετριότητας και αδιαφορίας με πολύ νικοτίνη ...επιπλέον έχει μονίμως μια ντεκαβλέ νευρικότητα που δεν βοηθάει...
Αν όμως έχεις περάσει από την φάση παπί με κομμένη εξάτμιση αλλάζει το πράγμα και μπορεί και να σ'αρέσει καθότι η καγκουριά ξεχειλίζει ...
Οπως έχω γράψει και στο φόρουμ το κορίτσι είναι αγοροκόριτσο και κάγκουρας όσο και αν προσπαθεί με τους δυο βύζους που χει βάλει να δείξει θηλυκό , δεν είναι...
Ειδικά δε όταν προτείνει εκείνη δίδυμο τότε μακριά, η απόλυτη μούφα μιας και η παρτενερ είναι μπάζο...
Το σερβίτσιο της που λέει και ο bro κυμαίνεται μεταξύ μετριότητας και αδιαφορίας με πολύ νικοτίνη ...επιπλέον έχει μονίμως μια ντεκαβλέ νευρικότητα που δεν βοηθάει...
Αν όμως έχεις περάσει από την φάση παπί με κομμένη εξάτμιση αλλάζει το πράγμα και μπορεί και να σ'αρέσει καθότι η καγκουριά ξεχειλίζει ...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 10, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Αυγούστου, 2014
Εύγε κ. Νίτρε. Από τις πιο περιεκτικές αράδες που έχω διαβασει. Περίττο να αναφέρω, ότι η άποψη μου για την συγκεκριμένη κοπέλα ταυτίζεται με την δική σας.
The Saint*
11 Αυγούστου, 2014
Πες τα Nitro
slk 55
11 Αυγούστου, 2014
Είναι εκπληκτική σε σύλληψη η περιγραφή και δυστυχώς ακριβέστατη. Από τις συνευρέσεις που άμεσα ξεχάστηκε με μόνη ανάμνηση τη ντεκαβλέ ψευτομαγκιά σε ύφος, χροιά και λεκτικό περιεχόμενο.
deuka75
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3