Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 15 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ημερομηνία ενδεικτική, το ραντεβού κλίστηκε σε ξενοδοχείο της αρεσκείας της κοπέλας. Η gabriela δεν άργησε να φανεί πρόκειται για μια ψηλή, εντυπωσιακή και όμορφη γυναίκα με πολύ όμορφο πρόσωπο, προσκοπική μου άποψη. Με το που ήρθε συστηθήκαμε και μου ζήτησε να πάω για μπάνιο Money Mouth λες και βρώμαγα ,αυτό θα ήταν το τρίτο σε μια ήμερα δεν μου έχει συμβεί ποτέ όπως και τα παρακάτω...... Αφού βγήκα από το μπάνιο ήδη το μωρό ήταν στο κρεβάτι και κάπνιζε (δεν καπνίζω αλλά τέλος πάντον) και για 45 λεπτά μου πιάνει μια πάρλα Χμμμ; για όλα , για τα πάντα ,για γάτες για σπίτια κτλ ευτυχώς μου είπε ότι δεν θα με χρεώσει, πάλι καλά. Τελικά γδύνετε αποκαλύπτοντας το μαυρισμένο και ωραίο κορμί της αλλά με τα ελαφρώς πεσμένα βυζιά της. Έχοντας καλή διάθεση το μωρό κάναμε πολλές στάσεις του SEX μέχρι και anal που σε αυτό βοηθάει το φιδίσιο κορμί της, όλα καλά μέχρι εδώ, και ξαφνικά με πιάνει από τον λαιμό με τα νύχια της σαν αγριόγατα τα οπαία της τα κατέβασα, μετά άρχισε να μου πιπιλάει τον λαιμό σαν τρελή λες και ήταν δράκουλας. Συνέβησαν και πολλά άλλα στα οπαία θέλω βιβλίο για να τα γράψω, τελικά πήγα στο σπίτι μου με δυο μελανιές αριστερά και δεξιά στον λαιμό μου ευτυχώς δεν είχα γυναίκα για αυτό προσοχή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 11, 2014
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί