Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 8 10
Call-Girls
21724
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Την Patricia την έχω στη shortlist πάνω από 1 χρόνο. Δεν δοκίμασα παρά προσφάτως, διότι πάντα προέκυπτε κάτι καλύτερο. Ίσως τελικά δεν έπρεπε να δοκιμάσω καν…
… Όχι διότι η Patricia δεν αξίζει λόγω εμφάνισης ή επιδόσεων. Αλλά διότι είναι μια μετριότητα σε όλους τους τομείς. Ειλικρινά, 20 μέρες έχουν περάσει μετά το ραντεβού και η μνήμη μου ήδη αδυνατεί να αναπαράγει λεπτομέρειες.
Τι με χάλασε:
α) είναι άσπρη σαν το γαλακτομπούρεκο. Πόσο να σε καυλώσει ένα κορμί όταν μοιάζει τόσο καχεκτικό;
β) το κορμί της είναι αγύμναστο. Χαλαρός κώλος εν έτει 2014 απαγορεύεται!
γ) βαριέται το τσιμπούκι. Ούτε αγγαρεία να έκανε.
δ) δεν μπόρεσα ούτε στιγμή να πιάσει τον ρυθμό μου στο σεξ. Είναι αυτό που λένε 'χημεία'. Ε, δεν βρήκαμε χημεία.
Τι μου άρεσε:
α) τρελά βυζόμπαλα, χόρτασα μπουκιές.
β) κάνει CIM. Υπηρεσία που ασφαλώς ζήτησα και έλαβα.
Αυτά! Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Αδιάφορο ραντεβού. Ούτε το πρώτο ήταν, ούτε το τελευταίο θα είναι.
… Όχι διότι η Patricia δεν αξίζει λόγω εμφάνισης ή επιδόσεων. Αλλά διότι είναι μια μετριότητα σε όλους τους τομείς. Ειλικρινά, 20 μέρες έχουν περάσει μετά το ραντεβού και η μνήμη μου ήδη αδυνατεί να αναπαράγει λεπτομέρειες.
Τι με χάλασε:
α) είναι άσπρη σαν το γαλακτομπούρεκο. Πόσο να σε καυλώσει ένα κορμί όταν μοιάζει τόσο καχεκτικό;
β) το κορμί της είναι αγύμναστο. Χαλαρός κώλος εν έτει 2014 απαγορεύεται!
γ) βαριέται το τσιμπούκι. Ούτε αγγαρεία να έκανε.
δ) δεν μπόρεσα ούτε στιγμή να πιάσει τον ρυθμό μου στο σεξ. Είναι αυτό που λένε 'χημεία'. Ε, δεν βρήκαμε χημεία.
Τι μου άρεσε:
α) τρελά βυζόμπαλα, χόρτασα μπουκιές.
β) κάνει CIM. Υπηρεσία που ασφαλώς ζήτησα και έλαβα.
Αυτά! Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Αδιάφορο ραντεβού. Ούτε το πρώτο ήταν, ούτε το τελευταίο θα είναι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση