Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 1 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καταλαβαίνω πλέον γιατί αυτό το γραφείο δέν έχει κριτικές!!!Βρίσκουν τα κορόιδα όπως εγώ και τα πέρνουν.Γαμώ τις πουτάνες τις καύλες.Πολύ ύπουλες και πειστικές.

Συννενόηση με το γραφείο καλή αλλά ψευδής.Όμορφη τους ζήτησα να είναι και μου στήλανε την μπαζοκώλα.Ευτυχώς που είχε 7 κιλά μακιγιάζ και κάλυπτε την σαπίλα η Βουλγάρα(δήθεν ΙταλοΕλλληνίδα).Μπαίνει στο δωμάτιο, τυπικές χαιρετούρες, καλοσχηματισμένο και στημένο χαμόγελο, σύντομες παπαρολογίες περι ανέμων και υδάτων και ξαφνικά μου κανει την ερώτηση "τί θελεις να κάνουμε?" ,"Τα πάντα όλα ,τις απαντάω."Εκεί φυσικά κόλλησε.Είχε έρθει καθαρά για αγγαρεία.Με τα πολλά κατασταλάξαμε σε ελεύθερο στοματικό και χύσιμο στο στόμα, αυτά ειναι τα 150 , και ξεκινήσαμε.
Λες και πηγαίναμε για ιεροτελεστία.Μηχανικά και τυπικά.Ξεκινάει τα του αγώνα και τις ρίχνω την μαγική φράση."Πάει και δεύτερη γύρα σωστά?" και μου απαντάει "Συνήθως όχι γιατι αργεί ο πελάτης." Άι στα διάλα...Καλά να πάθω όμως.Τις είχα δώσει και τα χρήματα πρώτα.
Δέν έχει νόημα να γράψω κάτι άλλο, άλλωστε δέν γράφω σωστά κριτικές, τελείωσα μία φορά μέσα στο στόμα της λόγω της καύλας απο όλη την μέρα και γιά σας.Την έδιωξα ευγενικά με τον τρόπο μου και χαλάλι σου τα 150.Άν δέν πάθεις δέν θα μάθεις.Πίπα μην φανταστείτε τπτ σπουδαίο..Με τα δοντάκια της..χάλια μαύρα.Απο εμφάνιση σώματος όπως στις φωτό, λίγο επεξεργασμένες φυσικά οι φωτό.

Χίλιες φορές Μαρίνα ή Αngela.Kάλύτερα να τα έδινα στην DANI που το αξίζει και με το παραπάνω.Συγχωρέστε με για τον τρόπο που γράφω αλλά δέν το κατέχω το άθλημα.
Όποιος σέβεται τον εαυτό του να μήν την πάρει ποτέ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2014
Μαστορα μαλλον αλλη πηρες. Η Μαρια ειναι ελληνιδα και εχει πολυ καλο προγραμμα.
31 Ιουλίου, 2014
Ημαρτον ,ακομα 150αρια πληρωνεται ,για ενα 10λεπτο χυσιμο ??? Δεν πηγαινες σε 7 μπουρδελα στην σειρα ???
31 Ιουλίου, 2014
εγω ειχα γραψει παλιοτερα οτι το γραφειο ειναι του κωλου

http://www.bourdela.com/call-girls/agencies/athensgirlsnetwork/#jr_review_40610
31 Ιουλίου, 2014
Φιλε Book ... αφου δεν ηρθε αυτό που ζητησες γιατι το κρατησες ρε .. φιλε ...
δεν είναι τα 150 ( που είναι και αυτά γιατι όχι ) είναι ότι μας περνανε για κοροιδα και εμεις τους κανουμε ξυμνιους
τα εχω πληρωσει και εγω αυτά , δεν κανω τον εξυπνο αλλα τελος ... αν δεν είναι όπως τα λεμε - Γεια σου ευγενικα και ομορφα Χαμόγελο
31 Ιουλίου, 2014
Η πιο ακριβή πίπα που έχω ακούσει εδώ μέσα! Ρε αδερφε τί έπαθες...
01 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μπα!Ένας ΜΑΛΟΥΚΑΣ με περκεφαλαία έδωσε 700 ευρώ για μια πίπα και έγραψε και κριτική ... Μαλακία
BO
Bill OldKostas
01 Αυγούστου, 2014
Ότι και να πείτε έχετε δίκιο...Τά θελά και τα έπαθα...Έφαγα πολύ φτήσιμο εκείνη την ημέρα και παρασύρθηκα..φίλε sexodaskalos τί να σου πώ...μπορεί να μου στήλανε άλλη.Ελληνίδα πάντως δέν ήταν.Ότι και να ήταν πάντως είναι φάουλ του γραφείου.Χίλιες φορές να τα έσκαγα στην Dani που την έκραξα για το ανέβασμα των τιμών..Μάγκες το δίδαγμα είναι να μάθουμε να ελέγχουμε τις καύλες μας..
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7