Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
γεια σας Brothers , τώρα που έχουμε χρόνο να γραψω κριτικές για δυο ραντεβού που κάναμε ... λοιπόν για την μικρή (ε 21 έτους μικρή την λες) , η εμπειρία μου δεν ήταν κακή - γενικότερα και θα το εξηγήσω.
Καταρχήν η επικοινωνία έγινε πολύ εύκολα με μηνύματα και τηλέφωνα - την βρίσκεις γενικά εύκολα και σου απαντάει άμεσα σχετικά - Λόγω του ότι είναι και αυτή busy πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός να κάτσει το ραντεβού ή να το κλείσεις από την προηγούμενη. Βέβαια μου έριξε και το τυράκι να τσιμπήσω για να έλθει με την κολλητή της - δεν μπορούσα για λόγους οικονομικούς και ήρθε μόνη της. Από εμφάνιση είναι σαν αυτά τα καυλωμένα μικρά που κυκλοφορούν με τα πρόστυχα ρουχα και βάψιμο και θες να τα γαμήσεις όπου καν τα πετύχεις Κατσικογάμης. Μπουστάκι - το μισό βυζί όξω - μαύρο σορτσάκι τζιν κομμένο και τακούνια . Με τα τακούνια στο ύψος φτάνει και το 1,80. Ως κοντούλης εγω την ψιλοχάζεψα όταν μπήκε. Στο πρόσωπο ψιλοάγρια - μου έκανε λίγο για αλβανάκι αλλά δεν είναι (ή Βουλγάρα ή Ρουμάνα πρέπει να ναι) αλλά συμπαθητικό πρόσωπο.
Μαγκάκι γενικότερα στην συμπεριφορά - στα αρχίδια μου - τέλος πάντων πιάσαμε εκεί μία ψιλοκουβέντα και βουρ σοτ κρεβάτι. Είχε όρεξη - με στησίματα καλά και καλό ρυθμό , στην πίπα υστερεί - και γενικότερα ακούει και κάνει ότι της πείς. Προσωπικά δεν πρέπει να με πολυγούσταρε - δεν είχαμε χημεία μάλλον να το πω καλύτερα - αλλά έπεσε καλό σφυροκόπημα. Έτσι πήγε ο πρώτος γύρος με τελείωμα πάνω της . Μου έκανε εντύπωση πως δεν με φίλησε και το απέφυγε με στύλ- όχι να με προσβάλει - . Ο

στον δεύτερο γύρο πανω κάτω τα ίδια χωρίς πάρα πολύ όρεξη αλλά με διάθεση συμμετοχής ικανοποιητική. Αυτήν την φορά με τελείωμα στο προφυλακτικό γιατι δεν πρόλαβα να το βγάλω Γλώσσα .
Συνοψίζοντας την μικρή ίσως να την ξαναέβλεπα αλλά με την φίλη της (έτσι για δοκιμή και όταν βέβαια τα 180€ δεν θα με πειράξουν αν τα δώσω Κουλ).
Γενικώς για εμπειρία με μικρή είναι καλή, το σωματάκι λέει - απλά λείπουν οι καμπύλες πλην του στήθους - που είναι τούμπανο.

Πάμε για άλλα και καλά γαμήσια Γερο-μύστης

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 10, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
21
Πόντοι:
966
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2014
ενα χερι την περασες ;;;
22 Ιουλίου, 2014
Οχι. Φίλε δυο , κόπηκε η κριτική μου αλλά την έφτιαξαν ..
29 Ιουλίου, 2014
μην βαζεις και το χερι στη φωτια ότι δεν είναι αλβανακι Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3