Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ποτέ δεν γράφω δεύτερη κριτική για μία κοπέλα, αν και δεν έχω κρύψει ότι είμαι των επαναλήψεων.
Είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως την πρώτη φορά όσο τέλεια και αν πάει μια συνάντηση, είναι αναγνωριστική. Από τη δεύτερη και μετά μπορείς να καταλάβεις αν η κοπέλα μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω πραγματικά ή αν έχει φτάσει στο τοπ.
'Ετσι επανέρχομαι για τη Valeria για να συμπληρώσω κάποια πράγματα και να αποκαταστήσω κάποια άλλα.

Πάντα συνεπής στο ραντεβού της (όταν το έχει φιξάρει η ίδια αποκλείεται να μην το κάνει) εμφανίστηκε με ένα αεράτο (όχι κολητό) μίνι φόρεμα. Φιλάκια και χουφτώματα από την είσοδο. Υπέροχη αίσθηση του κορμιού της πάνω από τα ρούχα με τα στήθη της πάντα ελέυθερα από στηθόδεσμο. Τι να τον κάνει άλλωστε, αφού τέτοιο στητό φυσικό στήθος σε αυτό το μέγεθος δεν τον έχει ανάγκη. Επειδή στην πρώτη μου κριτική είχα επικεντρωθεί μόνο στην πίσω όψη γιατί είχα εντυπωσιαστεί και πολύ σωστά φίλοι συναγωνιστές μου είχαν γράψει ''μα καλά μόνο αυτό είχε?''. Όχι έχει πάρα πολλά, όμορφο πρόσωπο, υπέροχα πράσινα μάτια, πολύ όμορφα χείλη και δόντια που με τα μακρυά ξανθά μαλιά της φτιάχνουν ένα πολύ όμορφο σύνολο. Για το σώμα τι να πω.......... τέλειες καμπύλες και απαλό λείο δέρμα.
Τσιγαράκι και πλέον το Jacuzzi είχε γεμίσει. Μέσα μαζί και η καύλα απίστευτη. Από τη μία να φιλιόμαστε και τριβόμαστε και από την άλλη η πίεση του νερού να ενισχύει την ηδονή. (Μην αρχίσετε πάλι τα περί δωματίου, φτηνό ήταν).
Έξοδος και συνέχεια στο κρεβάτι με γλυψίματα παντού. Ατελείωτα γλυψίματα γευόμενος κάθε σημείο του κορμιού της.
Για την πράξη δεν θα πω πολλά. Εναλλαγή πολλών στάσεων και τελείωμα στα τέσσερα όπου πέταξα το προφυλακτικό και γέμισα με σπέρμα τα υπέροχα οπίσθιά της. Όσο για τη δεύτερη φορά επειδή αργούσα αγχώθηκα, αλλά επέμεινε με δύναμη στην πίπα και παρόλο που ξεπέρασε τον χρόνο δεν σταμάτησε μέχρι να με οδηγήσει και πάλι στο τέλος.

Ανέβασα τη βαθμολογία της στην επικοινωνία γιατί και σε αυτόν τον τομέα πιστεύω ότι είναι ευεργετική η επανάληψη με μια κοπέλα που δεν μιλάει και πολύ καλά Αγγλικά. Απελευθερωμένη πλέον από το κόμπλεξ που μπορεί να προκαλεί η ελλειπής γνώση την πρώτη φορά, μιλήσαμε αρκετά. Με λίγη προσπάθεια από μέρους σας και προσπαθώντας να πείτε με διαφορετικές λέξεις κάτι που δεν κατάλαβε θα έχετε μια επικοινωνία όχι τέλεια αλλά ικανοποιητική.

Γενικότερα στα 100 ευρώ δεν νομίζω ότι θα βρείτε εύκολα τέτοιο παιδί, κάτι που την καθιστά σίγουρα VFM.

Kisses baby.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
NICK TRIVE
Τιμημένος
53
Πόντοι:
25.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rodriguez65, PSAXTIRI, wired77 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

25 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουλίου, 2014
Όσο μεγαλώνεις φιλαράκο θα γράφεις και 2η και 3η και 4η κριτική. Έτσι είναι, αναζητάς επιβεβαίωση για οτι θεωρούσες δεδομένο. ΚουλΚουλΧμμμ;Χμμμ;Γερο-μύστης
15 Ιουλίου, 2014
Πραγματικά είναι Vfm το κορίτσι !!
15 Ιουλίου, 2014
Μεστός και περιεκτικός !!
15 Ιουλίου, 2014
συνεπής στα ραντεβού της;;;Μεγάλο χαμόγελο για 'σένα ναι!! για ' μένα με ακύρωση τε΄λευταίου λεπτού σε συνάντηση που φίξαρε και η ίδια τι να πώ;; ...Α...επίσης της δόθηκε η ευκαιρία να επανορθώσει ( αφού της είπα ότι μπορώ να περιμένω και ότι θα μπορούσαμε να το κανονίζαμε έστω την επόμενη μέρα...αλλά με αγνόησε εντελώς) κατα τ' άλλα το επίρρημα πάντα...φίλε μου μη το χρησιμοποιείς,γιατί φαίνεσαι σαν διαφημιστής. φιλικά
15 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συγχωρήστε την αγένειά μου να επέμβω αν και δεν έχω άποψη επί της εργαζομένης [ εισέτι ]. Μη το ενστερνίζεστε σε τόσο προσωπικό τόνο, κ. odysseas kanenas. Συνεχίζουμε ... και τα κεφάλια [ 2 ] ψηλά!
15 Ιουλίου, 2014

Γράφω για μένα και το πάντα ισχύει για μένα που την έχω συναντήσει αρκετές φορές. Τώρα αν κάποιος με θεωρήσει διαφημιστή ( δεν πιάνει και μελάνι ρε γαμωτο).
15 Ιουλίου, 2014

κ. NICK TRIVE, μην απολογείσθε. Περνάτε καλά; Αν ναι και προφανώς ναι, αυτό φθάνει. Συνεχίστε να μας ενημερώνετε. Η άποψή σας έχει βαρύτητα!
15 Ιουλίου, 2014

όχι φίλε μου γιατί στην δική μου κριτική ανέφερες ότι αποκλείεται να έχει συμβεί αυτό( δηλ. αναίτια ακύρωση). Και το διαφημιστής που δεν το λέω για να σε προσβάλλω, έγκειται στο γεγονος ότι αναφέρεις το πάντα συνεπής στα ραντεβού της,τονίζοντας το το συγκεκριμένο σημείο περιέργως μετά την δική μου κριτική η οποία αμφισβητεί την συνέπεια της και ενώ ήδη έχεις γράψει κριτική για την συγκεκριμένη κοπέλα. Αν αυτό δε λέγεται διαφήμιση...και προσπάθεια που κάνεις για να ανισχυροποιήσεις την δική μου κριτική ...τι λέγεται;;
15 Ιουλίου, 2014

Κύριε odyssea εν σας γνωρίζω και δεν έχω το λόγο να έχω κάτι προσωπικό μαζί σας. Στην κριτική σας, έκανα 2 σχόλια και μπορείτε να τα δείτε για να θυμηθείτε. Στο πρώτο σχόλιο σας υποστήριξα, όταν δεχθήκατε επίθεση για την έλλειψη εναλλακτικής και είπα ότι και εμένα μου έχει τύχει και μάλιστα οι εναλλακτικές μου ήταν πιασμένες. Το δεύτερο σχόλιο πήγαινε στο ότι σαν νέος δεν είχατε τύχη μαζί της και επί αυτού απάντησα ότι κάτι άλλο θα πρέπει να συνέβει γιατί το δύσκολο είναι να κλείσεις, εαν κλείσεις δεν ακυρώνει. Δεν έχω χρησιμοποιήσει πουθενά την λέξη αποκλείεται. Είναι δική σας μετάφραση και ίσως λάβατε την κριτική μου ως απάντηση στην δική σας. Δεν ευθύνομαι εγώ όμως για αυτό, όπως και για το ότι σας φαίνεται περίεργη η δεύτερη κριτική μου. Θα μπορούσα και εγώ να σας κατηγορήσω για περίεργη δυσφήμιση μιας κοπέλας για την οποία έχουν γραφεί τόσες καλές κριτικές και να θεωρήσω τον ρόλο σας περίεργο. Δεν το έκανα όμως αλλά αν επιμείνετε στην άποψη της διαφήμισης θα με αναγκάσετε να το κάνω.
15 Ιουλίου, 2014

Ρε Οδυσσέα Κανένας έχεις 2/2 κριτικές και τρως το κράξιμο της ζωής σου. Η κριτική για τη Φαίη ειδικά με τη συναισθηματική νοημοσύνη έχει αφήσει εποχή. Τι προμότορα σε ανέβαζαν τότε.. και τι δε λέγανε... και έρχεσαι και την λες στο Nick Trive υπονοώντας ότι είναι αυτός διαφημιστής? Εμμμμ

Μια παροιμία λέει "ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε"... υποτιμάς πολύ τη νοημοσύνη μας μου φαίνεται..
25 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3