Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 11 10
Call-Girls
42791
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Τα περισσότερα έχουν γραφτεί για αυτό το υπέροχο πλάσμα. Απλά μπορώ να τα επιβεβαιώσω όλα. Εξαιρετικής ομορφιάς, λεπτή αλλά καμπυλωτή, όχι μεγάλο αλλά καλοσχηματισμένο στήθος με όμορφες μικρές ρωγίτσες, βελούδινη επιδερμίδα, γλυκύτατο πρόσωπο, ελαφρώς μαυρισμένη, περιποιημένα καλοσχηματισμένα άκρα και ωραίο στυλ-άτο καρέ μαλλί.
Άκρως ερωτικό πλάσμα, φινετσάτο και εύθραυστο. Εύθραυστο, ως έννοια που προσιδιάζει σε κάτι πολύτιμο, γιατί κατά τα άλλα στο πεδίο της μάχης είναι άκρως δυναμική, ευφάνταστη και πολύ - μα πάρα πολύ - αισθησιακή. Πρόθυμη, ευλύγιστη, στήνεται εξαιρετικά (το πίσω μέρος είναι μυθικά ωραίο. Το ξέρει και γι’ αυτό με την πρώτη ευκαιρία θα λάβει θέση στα τέσσερα), χωρίς υπερβολές στους αναστεναγμούς (ή έστω κάποιες πολύ λίγες)…και παθιασμένα φιλιά. Τέτοια που εύκολα δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεσαι στο κρεβάτι με το κορίτσι που πάντα γουστάρατε ο ένας τον άλλο και επιτέλους βρεθήκατε. Πολύ καλό στοματικό με εξαιρετική περιποίηση της ευρύτερης περιοχής που εμένα προσωπικά με έφτιαξε πολύ. Αντίστοιχα, μπορείς να τη γλείφεις με τις ώρες.Φυσικά πεντακάθαρη και ευωδιαστή.
Πέρα από όλα τα παραπάνω τα οποία έγκριτοι συνάδελφοι έχουν αποδώσει με μεγαλύτερη παραστατικότητα και λεπτομέρεια, θέλω να σταθώ στην προσωπικότητά της (ή τουλάχιστον στην αίσθηση που σου αφήνει η σύντομη επαφή μαζί της). Η Βερόνικα είναι ένα πολύ καλό κορίτσι, πρόσχαρο και έξυπνο και το social time είναι πολύ ευχάριστο.
Συνοψίζοντας: όμορφη, αφάνταστα ερωτική, καλή επαγγελματίας, σουπερ ατομάκι. Απόλυτα ευχαριστημένος και από το γραφείο. Καλή επικοινωνία, με ευγένεια και μια δόση τσαχπινιάς από το κορίτσι στο τηλέφωνο.
Άκρως ερωτικό πλάσμα, φινετσάτο και εύθραυστο. Εύθραυστο, ως έννοια που προσιδιάζει σε κάτι πολύτιμο, γιατί κατά τα άλλα στο πεδίο της μάχης είναι άκρως δυναμική, ευφάνταστη και πολύ - μα πάρα πολύ - αισθησιακή. Πρόθυμη, ευλύγιστη, στήνεται εξαιρετικά (το πίσω μέρος είναι μυθικά ωραίο. Το ξέρει και γι’ αυτό με την πρώτη ευκαιρία θα λάβει θέση στα τέσσερα), χωρίς υπερβολές στους αναστεναγμούς (ή έστω κάποιες πολύ λίγες)…και παθιασμένα φιλιά. Τέτοια που εύκολα δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεσαι στο κρεβάτι με το κορίτσι που πάντα γουστάρατε ο ένας τον άλλο και επιτέλους βρεθήκατε. Πολύ καλό στοματικό με εξαιρετική περιποίηση της ευρύτερης περιοχής που εμένα προσωπικά με έφτιαξε πολύ. Αντίστοιχα, μπορείς να τη γλείφεις με τις ώρες.Φυσικά πεντακάθαρη και ευωδιαστή.
Πέρα από όλα τα παραπάνω τα οποία έγκριτοι συνάδελφοι έχουν αποδώσει με μεγαλύτερη παραστατικότητα και λεπτομέρεια, θέλω να σταθώ στην προσωπικότητά της (ή τουλάχιστον στην αίσθηση που σου αφήνει η σύντομη επαφή μαζί της). Η Βερόνικα είναι ένα πολύ καλό κορίτσι, πρόσχαρο και έξυπνο και το social time είναι πολύ ευχάριστο.
Συνοψίζοντας: όμορφη, αφάνταστα ερωτική, καλή επαγγελματίας, σουπερ ατομάκι. Απόλυτα ευχαριστημένος και από το γραφείο. Καλή επικοινωνία, με ευγένεια και μια δόση τσαχπινιάς από το κορίτσι στο τηλέφωνο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 12, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Είναι καλό που υπάρχουν τέτοιες παρουσίες στο χώρο,γιατί στις μέρες μας δεν περισσεύουν λεφτά για πέταμα!!
Καλή συνέχεια στις πορνοεξορμήσεις σου..
όταν λες ευλυγιστη εννοεις πως κανει και σπαγγατο???? please μια απαντηση θα βοηθησει γιατι εχω αρρωστια με τα ανοιγματα και την ευλυγησια ... και ειναι πολυ σπανιο να βρεθει πραγματικα γυμνασμενη
Ευχαριστω
το πήρα το μωρό και ήταν από τα καλύτερα του χώρου