Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 46 10
Call-Girls 88902
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την Αντζελίνα την έχω συναντήσει αρκετές φορές στο παρελθόν αλλά ποτέ δεν είχα τον χρόνο να γράψω μια κριτική για αυτήν. Είναι μια πανύψηλη (για εμένα που είμαι κοντός) Ρουμάνα που θα σε κερδίσει αμέσως με την θετική της ενέργεια και το χαμόγελο. Η κοπέλα γουστάρει αυτό που κάνει και όταν της φερθεί και ο πελάτης σωστά θα εισπράξει πολλά περισσότερα από αυτά που περιμένει από την πρώτη στιγμή. Προσέχει την καθαριότητα και την υγιεινή και ευχαριστιέται να την περιποιούνται. Στο κρεβάτι κινείται συνήθως σε PSE ρυθμούς αλλά αν υπάρχει χρόνος και είναι πιο χαλαρή μπορεί να βγάλει και GFE. Για εμένα από τα στανταράκια μου που την έχω απολαύσει και σε 2ωρα και 1ωρα στο παρελθόν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 06, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Taurus69
Νέο Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2014
για να μην υπαρχει παραπληροφορηση διμετρο μωρο ειναι για σενα που εισαι κοντος.η κοπελα ειναι 1.72 με 1.73 μια χαρα κοπελα αλλα οχι και διμετρη.δινει αμεσως γλωσσοφιλα και κανει ακαποτο τσιμπουκι σε ολους οποτε δεν ξερω αν το βαθυ φιλι με γλωσσα ειναι + για μενα η κοπελα δεν τιμαει το 100 ρικο.σε μενα αρνηθηκε να ανεβει απο πανω οταν της ζητησα και ηταν βιαστικη ζητωντας επιμονα να τελειωσω οσο πιο γρηγορα γινεται.ξεπετα δηλαδη...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1