Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 105 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το τελευταιο διαστημα θα ελεγα οτι δεν ημουν ιδιαιτερα τυχερος. Εφαγα φολες , μετριοτητες και περιπτωσεις παλαιων γνωριμιων οι οποιες ειτε κουραστηκαν απο τον χρονο ειτε για καποιο αλλο λογο και δεν ειχαν καμμια σχεση με αυτο που ηδη γνωριζα.
Αναρρωτηθηκα λοιπον αφου εχω ηδη καποια στανταρακια τι θελω τις καινουργιες δοκιμες.
Ετσι κανοντας αναδρομη στο παρελθον σκεφθηκα δυο τρεις περιπτωσεις, και επικρατεστερη θεωρησα την Ναντια. Ειχα να την συναντησω περιπου ενα χρονο ισως και περισσοτερο ,γι αυτο θεωρησα καλο να διαβασω πρωτα τις κριτικες της . Το αποτελεσμα των κριτικων ηταν ικανοποιητικο = 10 σιγουρα = 6 ισως, ( αλλα με καλη κριτικη) = και 4 oχι με τιποτα. Κατα συνεπεια το επομενο βημα ηταν τηλεφωνο και ραντεβου στο γνωστο ξενοδοχειο της παραλιακης.
Ηρθε ακριβως στην ωρα της, φορουσε ενα jean και ενα ροζ πουκαμισο που αφηνε να φαινεται η αρχη του προκλητικου στηθους της, γλυκιτατη οπως παντα , με αγκαλιασε και μου εδωσε ενα βαθυ φιλι μακρας διαρκειας με γλωσσα,
Ακολουθησε μπανακι μαζι και οι δυο με χαδια , φιλια ερωτισμο και πολυ διαθεσι
.Γρηγορα καταληξαμε στο κρεββατι και εκει η Ναντια εδωσε ρεσιταλ, αρχισε με φιλια και γλυψιματα απο τα αυτια τον λαιμο το στηθος και σ' ολο το σωμα με καταληξη στην κατω περιοχη οπου επακολουθησε μια εκπληκτικη πιπα βαθεια υγρη χωρις χερια πολυ αισθησιακη που ενοιωθα την σπονδυλικη μου στηλη να την διαπερνα ηλεκτρικο ρευμα εναλλαγες με γλυψιματα στην γυρω περιοχη και ξανα πιπα. Μολις που προλαβα να μην τελειωσω, καιρο ειχα να αισθανθω τετοια ηδονη.
Λιγα λεπτα με χαδακια, φιλακια και ανελαβα εγω το παιγνιδι, φιλια σε ολο το σωμα ιδιαιτερα στο λαχταριστο στηθος της και τις ρωγες της που τωρα ειχαν γινει πετρα, με καταληξι στο μουνακι της που ηταν πεντακαθαρο,επιμελως ξυρισμενο και μοσχομυριζε δεν θα μπορουσα να πω εαν ηταν καποιο σαπουνι η καποιο πολυ λεπτο αρωμα, ειχε μια απαλλη μυρωδια, κατι σαν νυχτολουλουδο αλλα πολυ ερεθιστικη. Το εγλυφα με μανια, το ενοιωθα υγρο καυτο και ερεθισμενο και τρελαινομουν.
Δεν περασαν λιγα λεπτα και η Ναντια αρχισε να ερεθιζεται , μικρες κραυγουλες , αναστεναγμοι και ολα εδειχναν οτι πλησιαζει να ερθει σε κορυφωση. το σωμα της ηταν ζεστο και υγρο και οι δυο ειχαμε φθασει στο επακρο της ηδονης και ολλα εδειχναν τι θα επακολουθησει σε λιγο. Ξαφνικα αρχισε να βαριανασαινει να φωναζει να κανει σπασμους απο καβλα να μου σφιγγει το κεφαλι με τα ποδια της, κοντεψε να με πνιξει, και να φωναζει χυνω χυνω λυωνω... αμεσως μπηκα μεσα της και αρχισε μια τρελλη παλη που λιγο ελειψε να πεσουμε απο το κρεββατι. Ημουν τοσο ερεθισμενος που δεν αργησα πολυ να τελειωσω.
Μπανακι, τσιγαρακι, ολιγολεπτο διαλειμμα και η Ναντια αρχισε τα χαδακια λεγοντας μου "ωραιο δεν ηταν, να το επαναλαβουμε ?" Αλλο που δεν ηθελα και ετσι αρχισε ο δευτερος γυρος. Αυτος ηταν διαφορετικος πιο αργος
πιο ελεγχομενος περισσοτερο παιγνιδι , πολλες εναλλαγες στασεων και καταληξη σε μια πολυ αισθησιακη ολοκληρωση.
Βρισκομασταν σε ενα παροξυσμο αισθησεων ετσι επακολουθησε και τριτος γυρος αλλα κοντευε να τελειωσει η ωρα οποτε με αρπαξε με κολλησε επανω της και συνεχισαμε με μεγαλη ενταση μεχρι τελους.
Παρ ολο που ειχε περασει η ωρα μιας και δεν ειχε άλλο ραντεβου καθισαμε να χαλαρωσουμε
Η Ναντια εναι μια πολύ γλυκια λαχταριστη κοπελλα της διπλανης πορτας. Παρ ολο που δεν εχει κατι το προκλητικο εν τουτοις σου διεγειρει την φαντασια και σου δημιουργει μια εντονη επιθυμια να την ριξεις στο κρεββατι και η φαντασια σου οργιαζει . Εχει αριστη συμμετοχη και το απολαμβανει και η ιδια πρεπει ομως να ασχοληθεις μαζι της για να φθασει σε καποιο σημειο.
Θελει τρυφεροτητα και δινει μεγαλη σημασια στην ατομικη καθαριοτητα. Ειναι πολυ προθυμη να κανει οτιδηποτε για να σ' ευχαριστησει δεν χαλαει χατηρι , πολυ τρυφερη με εντονη σεξουαλικοτητα και στο social time πολυ ευχαριστη .Εαν γνωρισθειτε δε μετα απο δυο τρια ραντεβου που θα επελθει οικειοτης ειναι βεβαιο οτι η απολαυσις θα ειναι μοναδικη και θα αισθανεσαι σαν να εισαι με την κοπελλα σου..
Με αλλα λογια εινα ενα σιγουρο SATISFACTION GUARANTEE
Ναντια μου σ' ευχαριστω ησουν υπεροχη.

Υ.Γ θα εβαζα μεγαλυτερη βαθμολογια αλλα το συστημα δεν το επιτρεπει

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Μαΐου, 2014
Ρε αρχηγε μου λες για μετριοτητες και την Ναντια την βγαζεις απεξω απο τον κυκλο της αρχιμετριοτητας????Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
31 Μαΐου, 2014
Κεφάλι σε τοίχο! Μπράβο παλικάρι, μας έπεισες όλους. Γράψε ακόμα μια κριτική για την κοπέλα, έχεις μέχρι τώρα σίγουρα δύοΓαμήσου
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 33661
02 Ιουνίου, 2014
...........................επιμελως ξυρισμενο και μοσχομυριζε δεν θα μπορουσα να πω εαν ηταν καποιο σαπουνι η καποιο πολυ λεπτο αρωμα, ειχε μια απαλλη μυρωδια, κατι σαν νυχτολουλουδο αλλα πολυ ερεθιστικη. Το εγλυφα με μανια, το ενοιωθα υγρο καυτο και ερεθισμενο και τρελαινομουν.Δεν περασαν λιγα λεπτα και η Ναντια αρχισε να ερεθιζεται , μικρες κραυγουλες , αναστεναγμοι και ολα εδειχναν οτι πλησιαζει να ερθει σε κορυφωση...............Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ; και λιγα σου λενε οι συναγωνιστες Μαλακία ε! Μαλακία -1
03 Ιουνίου, 2014
Δηλαδη αν η Ναντια ειναι satisfaction guarantee η Μαρινα60 τι ειναι???ασε μας ρε φιλε ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
04 Ιουνίου, 2014
"πολλες εναλλαγες στασεων και καταληξη σε μια πολυ αισθησιακη ολοκληρωση.
Βρισκομασταν σε ενα παροξυσμο αισθησεων".Ζήτα τη σε γάμο άρχοντα!
16 Ιουλίου, 2014
είναι γνωστό και αποδεκτό το ρητό των Λατίνων για την όρεξη και τα χρώματα. Ας περιορισθούμε σε αυτά και ας αποφύγουμε τις υπερβολές.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6