Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 174 10
Call-Girls 230768
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Απείχα αρκετό καιρό από το άθλημα (λόγω διαμονής στην επαρχία) αλλά τώρα που θα έρχομαι λίγο πιο συχνά Αθήνα πιστεύω πως θα σας ενημερώνω για τις «επιδρομές» μου.
Η συνάντησή μου με την Angela είχε γίνει πριν 3 μήνες περίπου.
Η επικοινωνία (τηλεφωνική) πάρα πολύ εύκολή. Συνεννόηση στα Ελληνικά και ραντεβού σε ξενοδοχείο στο Μετάξι. Ακριβής στην ώρα της χτυπάει την πόρτα και αντικρίζω ένα κορίτσι πιο όμορφο κατά τη γνώμη μου από τις φωτό. Υπέροχο κορμί (Έχει πάρει 5-6 κιλά) από τις φωτό. Τσιγαράκι, ντουζακι από την κυρία (που βγήκε με την πετσέτα τυλιγμένη) και μετά εγώ… ξαπλώνω στο κρεβάτι δίπλα της, λέμε δυο κουβεντούλες,,, σκύβει , μου βγάζει την πετσέτα και μετά τον έχωσε με την μια μέχρι το λαρύγγι. Τα deep ένα από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει… καλή στην πίπα και στο γλείψιμο της γύρω περιοχής. Γαμήσι στα τέσσερα για αρκετή ώρα… σηκώνεται στα γόνατα και αγγίζει με τα χέρια τον τοίχο γέρνει λίγο τη λεκάνη…. μου τον πιάνει και τον βάζει στον κ**ο της. Πήδημα αρκετή ώρα… δεν άλλαξα στάση γιατί μου άρεσε όπως ήταν έτσι στον τοίχο και άδειασμα στο στόμα ( με περιποίηση μετά το άδειασμα) και στο μπάνιο για φτύσιμο και μπάνιο. Ύστερα κάνουμε τσιγαράκι… και ενώ είχε περάσει ακριβώς μια ώρα μου λέει πάμε άλλη μια φορα;
Ξαπλώνω έρχεται από πάνω και μου κάνει μια πίπα (συνέχεια deep..) που έπαθα πλάκα. Και τελείωμα για δεύτερη φορά στο στόμα.
Όταν ήταν να φύγουμε τις λέω τι χρωστάω μου λέει 80 ευρώ αν και στην είχαμε μείνει σχεδόν 1 ώρα και 30 ώρα. Της έδωσα όμως 100.
Είναι καλό και όμορφο κορίτσι (έτσι φαίνεται) και δεν είναι ψυχρό όπως το περίμενα. Νομίζω πως είναι το φυσικό παρουσιαστικό της. Και αστεία κάναμε (απλά νομίζω πως είναι συγκρατημένη στις αντιδράσεις π.χ. γέλιο γι αυτό φαίνεται σε κάποιους ψυχρή) εμείς περάσαμε πολύ καλά και ίσως την ξαναπάρω. Το ίσως το λέω γιατί επειδή απέχω πολύ από το άθλημα θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλα κορίτσια που βλέπω πως γυρίζουν στην τοπική αγορά. Αν όμως θελήσω να πάω στα σίγουρα… σίγουρα θα την ξανατιμήσω.
Υ.Γ.1 Ημερομηνία ενδεικτική
Υ.Γ.2 Αν θα μπορούσα θα έβαζα σίγουρα μεγαλύτερη βαθμολογία.
Ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες