Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 68 10
Call-Girls
246237
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αγαπητοί συναγωνιστές! Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι η Μάγια είναι αντικειμενικά καλή απλά δεν είναι του γούστου μου παρότι μιλφάκιας.
Καταρχήν επικοινωνία μια χαρά για το ραντεβού, ευγενέστατη, ήταν λίγο διστακτική γιατί δεν με ήξερε αλλά κανένα πρόβλημα. Άψογη στην ώρα της. Ξεκινάει λοιπόν ο αγώνας με τα κλασσικά στοματικό ακα, γλυφομούνι, γλύψιμο βυζιά και τελικά χύσιμο στο στόμα της με καπότα που μου ζήτησε. Λίγο κουβεντούλα και πάμε δεύτερο γύρο στοματικό ακα, γαμήσι στα 4 και τελικά χυσιμό στο στήθος.
Γενικά λοιπόν δεν είχα κανένα παράπονο από τις υπηρεσίες και την όρεξη, την τιμά τη φανέλα. Απλά παρότι μιλφάκιας, λίγο με χάλασε το πρόσωπο/σώμα που είναι σπασμένα και λίγο δεν υπήρχε χημεία στην επικοινωνία χωρίς να υπάρχει κάτι αρνητικό από μέρους της, απλά εμένα δεν μου πηγαινε.
Οπότε δεν θα τη ξαναπάρω, αλλά θα πρότεινα για οπαδούς των μιλφ να την δοκιμάσουν. Ποιός ξέρει ίσως έχω γεράσει για μιλφ και ήρθε η ώρα για επιστροφή στις 20άρες...
Καταρχήν επικοινωνία μια χαρά για το ραντεβού, ευγενέστατη, ήταν λίγο διστακτική γιατί δεν με ήξερε αλλά κανένα πρόβλημα. Άψογη στην ώρα της. Ξεκινάει λοιπόν ο αγώνας με τα κλασσικά στοματικό ακα, γλυφομούνι, γλύψιμο βυζιά και τελικά χύσιμο στο στόμα της με καπότα που μου ζήτησε. Λίγο κουβεντούλα και πάμε δεύτερο γύρο στοματικό ακα, γαμήσι στα 4 και τελικά χυσιμό στο στήθος.
Γενικά λοιπόν δεν είχα κανένα παράπονο από τις υπηρεσίες και την όρεξη, την τιμά τη φανέλα. Απλά παρότι μιλφάκιας, λίγο με χάλασε το πρόσωπο/σώμα που είναι σπασμένα και λίγο δεν υπήρχε χημεία στην επικοινωνία χωρίς να υπάρχει κάτι αρνητικό από μέρους της, απλά εμένα δεν μου πηγαινε.
Οπότε δεν θα τη ξαναπάρω, αλλά θα πρότεινα για οπαδούς των μιλφ να την δοκιμάσουν. Ποιός ξέρει ίσως έχω γεράσει για μιλφ και ήρθε η ώρα για επιστροφή στις 20άρες...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2014
Ωραίος ! και ωραία κριτική !
L
lycienr
13 Μαΐου, 2014
τηλεφωνακι παιζει σύντροφε?
A
afronoulis007
13 Μαΐου, 2014
καποιο τηλ. για εποικινωνια με pm αν γινεται?thnx
T
takisbigxxx
15 Μαΐου, 2014
τηλ???????? στείλε μήνυμα..
oddo
29 Ιουνίου, 2014
φιλε θα ηθελα το τηλ. να μου το στειλεις σε pm.
V
vasp
24 Ιουλίου, 2014
Τηλ φίλε?
F
Flugk
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6