Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Όπως και ο προλαλήσαντας, δεν έχει τύχει ποτέ να πάρω CG που να έχει τόσες άσχημες κριτικές, παρόλα αυτά η κριτική του Noah_1 με έβαλε σε σκέψεις και αποφάσισα να κάνω το επικίνδυνο test drive. Οι φωτογραφίες της μου άρεσαν από παλιά, και καθώς είχα και πολύ καιρό να βρεθώ με μικρούλα, είπα να δοκιμάσω.

Δεν ξέρω εάν παλιότερα οι εμπειρίες που περιγράφονται σε άλλες κριτικές υπήρξαν όντως τόσο χάλια, στην περίπτωση μου δεν ίσχυσε τίποτα αό αυτά. Ίσως έβαλε μυαλό και έστρωσε, ίσως έτυχε, δεν γνωρίζω. Σε κάθε περίπτωση, η συννενόηση έγινε πολύ εύκολα για παραλιακό ξενοδοχείο. Έφτασε ακριβώς στην ώρα της, ντυμένη απλά και ωραίο, σαν τα κλασσικά κοριτσάκια της ηλικίας της. Λεπτούλα, με δυνατό σωματάκι, ελαφρώς ενισχυμένο βυζί 2.5αρι με καλή άισθηση και τουρλοτό, σφιχτό κωλαράκι. Γενικώς αυτό που αποκαλούμε 20χρονο καβλάκι. Ζήτησε να ανάψει τσιγάρο και άρχισε λίγο μπλα μπλα. Η αλήθεια είναι ότι με το τσιγάρο, το μπλα μπλα και το ντουζ φάγαμε σχεδόν ένα εικοσάλεπτο.

Μετά το ντουζάκι όμως άρχισε αμέσως τα τριψίματα και τα φιλιά χωρίς καθυστέρηση. Πολύ καλή πίπα με άψογη περιποίηση στις μπάλες (από μόνη της). Στην συνέχεια προφυλακτικό και πολύ καλή συμμετοχή στο σεξ (χάδια, φιλιά). Με δικιά της παρότρυνση, την πήδηξα αρκετά δυνατά, μιας και της αρέσει το δυνατό όπως λέει. Τελείωμα στο στόμα της μετά από 2η πολύ καλή πίπα. Χαλαρή κουβέντα (και τσιγάρο από μεριάς της φυσικά). Το social της είναι αρκετά καλό. Είναι ξηγημένο κοριτσάκι που γελάει εύκολα, οπότε μετά από λίγο την έβλεπα σαν την παλιά συμφοιτήτρια που είναι 2 χρόνια μικρότερη μου και πηδίομαστε που και που. Ο 2ος γύρος ήταν εξίσου καλός, με γλύψιμο από μεριάς μου στον καθαρό μουνάκι της και ακόμα πιο δυνατό γαμήσι στην συνέχεια. Άργούσα να τελειώσω και μας τελείωνε ο χρόνος, παρόλα αυτά μου είπε να μην ανησυχώ για την ώρα. Έτσι και έγινε. 2ο τελείωμα στο στοματάκι της και στην συνέχεια κουβεντούλα και πάλι. Δεν έδειξε να βιάζεται καθόλου και προς έκπληξη μου, κάθησε 25 λεπτά παραπάνω! Αυτό λέει πολλά για μένα.

Σε γενικές γραμμές, ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, αν αναλογιστεί κανείς παλιότερες κριτικές της. Ελπίζω να μην ήταν τυχαίο γεγονός και όντως να έχει αναβαθμίσει τόσο την συμπεριφορά της όσο και την ποιότητα των υπηρεσιών της. Κατά πάσα πιθανότητα θα την ξανατιμήσω ελπίζοντας να μην έχω πέσει πολύ έξω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί