Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 17 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρώτη κριτική στο site, καθότι νέος στο χώρο. Διάλεξα τη Jessy γιατί μου έβγαλε αυτό το πρόστυχο στις φωτογραφίες, μαζί με το σχετικά ώριμο της ηλικίας που με ιντρίγκαρε. Συνεννόηση στα αγγλικά, σχετικά εύκολη, συνάντηση στο ξενοδοχείο πίσω από το Ωνάσειο. Συμφωνώ με τους προηγούμενους, οι φωτογραφίες, χωρίς να είναι παραπλανητικές, την αδικούν λίγο στο πρόσωπο. Σώμα στητό και μαυρισμένο, στήθος αρκετά σφιχτό για όσους δεν είναι φαν της πλαστικής, συνολικά πάντως θα χαρακτήριζα το πακέτο ελκυστικό.
Στα της απόδοσης, καταρχήν είναι ευχάριστη και θετική. Η πίπα της είναι special, ειδικά όταν σε κοιτάει στα μάτια την ώρα που σε ρουφάει. Το μουνί της προσφέρεται για αρκετό γλείψιμο, και η ίδια το απολαμβάνει. Έδειξε να γουστάρει στα τέσσερα, και έβγαζε ωραίο γούστο κοιτώντας στον καθρέφτη, ενώ με ικανοποίησε τελειώνοντας στο στόμα της.

Overall, θεωρώ ότι η σχέση απόδοσης/εμφάνισης και τιμής είναι αρκετά ικανοποιητική. Το πακέτο που προσφέρει είναι συγκεκριμένο και αν το γνωρίζεις αυτό θα περάσεις καλά μαζί της. Σίγουρα αξίζει και μία δεύτερη συνάντηση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 07, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
7 Απρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού