Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 105 10
Call-Girls
297054
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Παρά το ότι έχουν γραφτεί αρκετές κριτικές για τη Νάντια οι οποίες είναι κατατοπιστικότατες, θα γράψω κι εγώ δυο λόγια για την εμπειρία μου μαζί της. Συνάντηση την περασμένη εβδομάδα - έχουν προηγηθεί άλλες 2 με λίγους μήνες να έχουν μεσολαβήσει από τότε. Η συνεννόηση μαζί της πολύ εύκολη - αν δεν απαντήσει με τη μία συνήθως παίρνει αυτή πίσω τηλ ή στέλνει μήνυμα. Ένα θεματάκι που έχει είναι ότι προσπαθεί να συνδυάζει ραντεβού για να αποφεύγει μετακινήσεις οπότε ενδέχεται να σας προτείνει να πάτε σε κάποιο ξενοδοχείο που να τη βολεύει.
Στο δωμάτιο ήρθε στην ώρα της κι αυτό ισχύει για όλες τις φορές που έχουμε συναντηθεί. Από θέμα εμφάνισης τα έχουν γράψει οι συναγωνιστές και δε θέλω να επαναλαμβάνομαι. Απλά να πω ότι είναι μάλλον γύρω στα 45 με κάπως πλαδαρή κοιλιά και βέβαια πολύ ωραία και μεγάλα βυζιά. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι είναι πολύ ευχάριστος και συζητήσιμος άνθρωπος, πάντα χαμογελαστή και ξέρει να δημιουργεί μια οικειότητα στον πελάτη.
Για τον αγώνα να πω ότι η εντύπωση που έχω είναι ότι έχει την όρεξη να ευχαριστήσει τον πελάτη. Συμμετέχει αρκετά και δε θα πει όχι για δεύτερο γύρο αλλά δε θα τον επιδιώξει κιόλας. Με 50 ευρώ και πρωκτικό μέσα είναι νομίζω αυτό που λένε VFM. Έβαλα κόστος 72 για να συμπεριλάβω και τα 22 του ξενοδοχείου. Βάζω "ίσως" στο αν θα την ξανασυναντούσα γιατί έχουμε ήδη βρεθεί τρεις φορές που τις θεωρώ πολλές χωρίς όμως να αποκλείω να την ξανασυναντήσω.
Στο δωμάτιο ήρθε στην ώρα της κι αυτό ισχύει για όλες τις φορές που έχουμε συναντηθεί. Από θέμα εμφάνισης τα έχουν γράψει οι συναγωνιστές και δε θέλω να επαναλαμβάνομαι. Απλά να πω ότι είναι μάλλον γύρω στα 45 με κάπως πλαδαρή κοιλιά και βέβαια πολύ ωραία και μεγάλα βυζιά. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι είναι πολύ ευχάριστος και συζητήσιμος άνθρωπος, πάντα χαμογελαστή και ξέρει να δημιουργεί μια οικειότητα στον πελάτη.
Για τον αγώνα να πω ότι η εντύπωση που έχω είναι ότι έχει την όρεξη να ευχαριστήσει τον πελάτη. Συμμετέχει αρκετά και δε θα πει όχι για δεύτερο γύρο αλλά δε θα τον επιδιώξει κιόλας. Με 50 ευρώ και πρωκτικό μέσα είναι νομίζω αυτό που λένε VFM. Έβαλα κόστος 72 για να συμπεριλάβω και τα 22 του ξενοδοχείου. Βάζω "ίσως" στο αν θα την ξανασυναντούσα γιατί έχουμε ήδη βρεθεί τρεις φορές που τις θεωρώ πολλές χωρίς όμως να αποκλείω να την ξανασυναντήσω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
72€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί