Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 43 10
Call-Girls 79890
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η ευκαιρία να γνωρίσω την Κατερίνα, μου δόθηκε τις προάλλες σε δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείου, κατόπιν εύκολης συνεννοήσεως μαζί της από την προηγούμενη μέρα.

Ακριβής στο ραντεβού, έκανε την εμφάνισή της ντυμένη απλά, πλην όμως αρκετά κομψά. Άλλωστε τόσο η ηλικία της όσο και οι θηλυκές καμπύλες που διαθέτει, βοηθούν αρκετά στο να αναδυκνείονται επάνω της ακόμα και τα πιό "σπορτίφ" ενδύματα. Δεν θα αναλωθώ στο να περιγράψω με λεπτομέρειες τον σωματότυπο της, και τούτο διότι οι αναρτημένες φωτογραφίες τον απεικονίζουν πιστά. Ωστόσο θεωρώ σκόπιμο να αναφέρθω στα χαρακτηριστικά του προσώπου της, και τούτο διότι οι περιγραφές ορισμένων "συναγωνιστών", (που δεν είναι παραπλανητικές) μου είχαν δημιουργήσει μιαν άλλην εικόνα. Και εξηγούμαι : Το σχήμα των γαλανών οφθαλμών της δεν είναι σχιστό, αλλά αμυγαλόσχημο. Φρονώ βέβαια, ότι το ελαφρό μακιγιάζ, ομού με το ανοιχτό τόξο των φρυδιών και τα έντονα ζυγωματικά που διαθέτει, δύνανται να παραπλάνησαν ορισμένους συντάκτες. Επίσης, το προφίλ της μύτης της δεν είναι "ρωμαϊκό". Γεγονός βέβαια, ότι δεν είναι και εντελώς ευθύ, λόγω ενός εμφανούς, παλαιού (υποθέτω) τραυματισμού, στο ρινικό οστό. Κατα τα άλλα το πρόσωπό της στο σύνολο του είναι ελκυστικό.

Εισήλθε με πολύ ευχάριστη διάθεση στο δωμάτιο και αφού περιηγήθηκε με άνεση τον χώρο εναπόθεσε τα προσωπικά της αντικείμενα στη ντουλάπα. με πλησίασε και μιλώντας μου περί ανέμων και υδάτων άρχισε να γδυμνώνεται. Η πλήρης έκδυσή της φανέρωσε τα λίγο-πολύ αναμενόμενα. Δηλαδή, καλόσχημο φυσικό στήθος που στέκεται ακόμα στο ύψος του, ισχνή κοιλιακή χώρα, θελκτική περιφέρεια με "λακουβάκια" στους λαγώνες και καλλίγραμμα πόδια. Μοναδικό μελανό σημείο (κατά την προσωπική μου εκτίμηση) μια ουλή στο υπογάστριο. Κατόπιν κατευθύνθηκε στο μπάνιο και αφού έλάβε με συντομία το λουτρό της, ανέλαβε το έργο της.

Οι φροντίδες της στην κλίνη απεδείχθησαν λίαν επιμελημένες. Άρχισαν με θωπείες, λειχίες, ασπασμούς καθώς και ελαφρά δήγματα σε διάφορα σημεία του σώματος μου, και κορυφώθηκαν με το γλυκό χαμόγελό της της, καθώς και τα φιλιά της, την ώρα που εκτόνωνα μέσα της, σε ιεραποστολική στάση, την ορμή μου. Μεσολάβησαν βέβαια και οι δικές μου φροντίδες τις οποίες έδειχνε να απολαμβάνει, καθώς και αρκετές στάσεις, κατά τις οποίες χάρηκα την αίσθηση του σφιχτού και θερμού ροδαλού της κόλπου. Εξαντλώντας την αυστηρότητά μου, θα γράψω ότι της λείπουν ακόμα κάποια πραγματάκια που είναι και το "πιπέρι" που θα καταστήσει πιό "πικάντικες" τις επιδόσεις της, αλλά πιστεύω ότι συλλέγοντας εμπειρίες θα τα κάνει κτήμα της πολύ σύντομα. Άξιο μνείας πάντως, θεωρώ το στοματικό της. Βαθύ, υγρό, με καλή χρήση χειλιών, εναλλαγές ταχυτήτων και παιχνιδίσματα της γλώσσας. Εδώ θα πρέπει να αναφέρω ότι χρησιμοποιεί ελάχιστα τα χέρια της, αλλά όσον με αφορά, αυτού του είδους η χρήση, περισσότερο με ερέθισε παρά με ενόχλησε. Η γενικότερη συμπεριφορά της ήταν πολύ καλή καθ΄όλη την διάρκεια της συναντήσεως μας, και η συμμετοχή της ζωηρή και αληθοφανής. Φιλική, ομιλιτική και αυθόρμητη, δείχνει συνειδητοποιημένη γι΄αυτό που κάνει, και (προς το παρόν, και εύχομαι να συνεχίσει) το κάνει με ευχαρίστηση.

Συμπερασματικά τώρα, η Κατερίνα είναι νεαρή σε ηλικία, εμφανίσιμη, πρόσχαρη, δεν βιάζεται και δίνει πολύ σημασία σε θέματα υγιεινής. Επίσης μιλά σχετικά καλά τα ελληνικά και έτσι προσφέρεται και για κάποιες ανέμελες συζητήσεις. Εν ολίγοις, την βρήκα συμπαθέστατη, και πέρασα καλά μαζί της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 13, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
The Saint*
Τιμημένος
90
Πόντοι:
25.467
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαρτίου, 2014
Τωρα αυτη η καθαρευουσα φιλε ειναι για ειρωνια ή ετσι μιλατε και στο σπιτι ?
19 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν δυσκολεύεσαι με τα ελληνικά, δικό σου πρόβλημα. Επίσης αυτό με την καθαρεύουσα δεν ισχύει (και να ίσχυε αδιάφορο) μάλλον σε δυσκολεύει ο λεξιλογικός πλούτος και η δυνατότητα έκφρασης του γράφοντος πέρα από το γάμησα ένα μουνί με βυζάρες και έχυσα στη μάπα της. Περαστικά.
20 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πού την είδες την καθαρεύουσα βρε Erriko_E; Καθαρεύουσα (με λαθάκια) γράφει ο bakalhs, όχι ο thesaint
26 Σεπτεμβρίου, 2014
Παλαιά κριτική πλην όμως μόλις την διάβασα. Αισθάνομαι την αδήριτο ανάγκη να απονείμω έπαινο στο κ. the Saint για την εξαιρετική μικροσκοπική και μακροσκοπική ανάλυσή του, επενδυμένη με τα εξαίρετα ελληνικά του.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4