Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 10 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Quick review και για την υπέροχη Veronica.

Έρχεται από το Καζανκστάν (δεν νομίζω να είχα εμπειρία από αυτή τη χώρα πρωτύτερα). Μιλάει εξαιρετικά Ελληνικά (καθότι αρκετά χρόνια στην Ελλάδα) και είναι ένα αληθινά αξιαγάπητο πλάσμα. Συνετή, επαγγελματίας, αλλά ταυτόχρονα θερμή και καταπληκτικός χαρακτήρας. Όποιος αναζητά μια αληθινή GFE εμπειρία, η Βερόνικα αποτελεί σίγουρη επιλογή.

Εμφανισιακά γοητεύει με τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της. Από τις πιο όμορφες cg που έχω πάει ποτέ. Το σώμα της είναι petit. Κοντούλα με μικρό στήθος και υπέροχο στητό κωλαράκι. Γυμνασμένο κορμί και υπέροχη επιδερμίδα.

Στον αγώνα είναι αθλήτρια μεσαίων επιδόσεων. Η πίπα της είναι καλή αλλά δεν το 'χει με το deepthroat. Στο σεξ έχει τρομερά στησίματα αλλά από τις πρώτες διεισδύσεις γίνεται φανερό ότι δεν αντέχει στο σκληρό σφυροκόπημα. Προσαρμόζοντας τη διάθεσή μου, συνέχισα με πιο 'χαδιάρικη' διάθεση και ανταμείφθηκα από την συμμετοχή και ανταπόκρισή της.

Αξίζει κάθε ευρώ και σίγουρα θα την ξανασυναντήσω, μόνο και μόνο γι' αυτή την αυθεντική GFE εμπειρία που μπορεί να προσφέρει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 19, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: