Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 174 10
Call-Girls 230767
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Έχω αδυναμία στις ΡωσσοΟυκράνες και γενικώς τη βρίσκω μαζί τους...και ελλάχιστες φορές έχω "πάρει" λιγότερα από τα αναμενόμενα...

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Άντζελα έυκολη και η επικοινωνία στα καλά Ελληνικά της, θετική και γρήγορη! Ραντεβού πίσω από το Ω νωρίς το μεσημέρι και ήρθε στην ώρα σαν Εγγλέζα. Φορούσε ψηλοτάκουνα με μαύρη φούστα και από μέσα διάφανη μαύρη μπλούζα που διαφήμιζε το φτιαγμένο τριάρι στήθοςΈρωτας

Είμουν ήδη μπανιαρισμένος και μετά τα 3 πρώτα λεπτά χαλάρωσης, μου ζήτησε να την βοηθήσω στο γδύσιμο...το σώμα της είναι πανέμορφο και η δουλειά που της έκαναν στο στήθος (ελλάδα μου είπε) πραγματικά πολύ καλή (από τα ωραιότερα φτιαγμένα που έχω γευτεί όντως!!!

Διαφωνώ με αρκετούς συναδέλφους που την χαρακτηρίζουν στα τέλη των 30, και εγώ την βάζω στις πολύ αρχές αυτής της δεκαετίας.
Η κοπέλα μοσχοβολούσε και ήρθε με πραγματικά θετική διάθεση να δουλέψει καλά για το δύωρο! Πολύ χαμόγελο και αβρότητες εκατέρωθεν
(παρ'ότι πρώτο ραντεβού μας)και μετά από και δικό της ντουζάκι, ξεκίνησε μία χορταστική πίπα στα όρθια, στα καθιστά, στα ξαπλωτά, γύρισμα 69 (μοσχομυριστή)που κράτησε τουλάχιστον 20 γεμάτα λεπτά!!! Μπήκε σκούφος και ξεκίνησε το ξεφύλλισμα του ΚάμαΣούτρα!!!Αλλάξαμε όλες τις γνωστές στάσεις για τουλάχιστον άλλα 20-25 λεπτά όπου πριν την ολοκλήρωση έβγαλε την προφύλαξη και κυριολεκτικά τα στράγγισε όλα για 3-4 λεπτάΓλώσσα

Διάλειμμα ολίγων λεπτών, λίστεριν, πλύσιμο αμφότεροι παρεούλα και επιστροφή στον στίβο μάχηςΧαμόγελο
Με το που αρχίζουν τα χαμουρέματα, ξαναπιάνει τον ρυθμό της πίπας που την κράτησε ακούραστα πάνω από τέταρτο πάλι!!!Κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει"γουστάρω πισωκολητό από το κώλο...είσαι?" Δεν περίμενα δεύτερη κουβάντα και αμέσως κράνος και χλάππππ...μπήκε βούτυροΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο Ξεκίνησε να κουνάει τον κώλο της κυκλικά και με έκανε τούρμπο...την γυρίζω ιεραποστολικό (πάντα κώλο) και η κούκλα με τράβαγε όλο και πιό βαθιά της!!! Η κοπέλα γούσταρε και το έδειχνε ( αλλά ακόμα και να προσποιόταν το έκανε τέλεια!!!)Την ώρα του χυσίματος έσφυξε τον κώλο της ξανά και ξανά για να μπουστάρει και την δεύτερη ολοκλήρωση. Και όλα πάντα με χαμόγελο και γλύκαΜεγάλο χαμόγελο
Είχαμε ακόμα κάνα 20λεπτο και ενώ μπορούσε να φύγει μετά το μπάνιο, ξαναξάπλωσε δίπλα μου σαν ευχαριστημένη γκόμενα και συνέχισε το τρίψιμο...

Αναφορικά με το σώμα της, έχει βάλει 7-8 κιλά από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες και το σώμα της είναι πραγματικά εξαιρετικό για τα δικά μου γούστα. Θα τις έβαζα γενικά 9αρια στο σώμα-συμμετοχή-παράσταση αν μπορούσα, και 7 στο πρόσωπο (κυρίως λόγω λεπτών χιλιών της και των βαμένων μαλιών της- που δεν με χάλασαν όμως καθόλου)Έρωτας

Τα χρήματα τα πήρε στο τέλος και με ευχαρίστησε 2-3 φορές για το δώρο! Με λίγα λόγια μιά χαρά κοπέλα, πεντακάθαρη που τα κάνει όλα από παντού, φιλότιμα καιζεστάΜεγάλο χαμόγελο
Για μένα είναι πλέον ένα καλό στανταράκι Έρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2014
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς