Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 20 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πολύς ντορος για το τιποτα...η συνάντηση λίγες μέρες μετα την αλλαγή χρόνου σε ξενοδοχείο παραλιακής..εκτός οτι άργησε λιγο καλυτερα να μην ερχόταν καθολου.φατσα απογοήτευση..σώμα χοντροκομμένο ο κολος της τεράστιος γεμάτος σπυρια τα βυζια ωραια αλλα τι να το κανεις;το χειρότερο ειναι η μυρωδιά που έβγαινε απο τη κολοτρτπιδα της..μωλις έσκυψα για γλυφομουνι ξενέρωσα...έβαζα δάχτυλο στο μουνι παλι μπόχα Κεφάλι σε τοίχο!εγω δε μπορω να καταλάβω τους απο κατω...ειναι πολυ άγαρμπη και στην εμφάνιση και στις κινήσεις της...με αποκορύφωμα την μπόχα...έκλαψα 100 ευρα κ τέλος.. Εννοείτε οτι έφυγα πριν την ωρα και δεν τελείωσα δεύτερη φορα... Απτά χειρότερα γαμηςια της καριέρας μουΚεφάλι σε τοίχο! έλεγα να μην γράψω την κρητική αλλα γιατι να τρώνε δουλεμα οι άλλοι

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Ενεργό Μέλος
44
Πόντοι:
606
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2

Σχόλια

26 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Φεβρουαρίου, 2014
συμφωνω με τον ozzy 13, ειναι πολυ διαφιμισμενη, και εγω παρομοια ξενερα εφαγα,
13 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Px οταν εισαι μπανιαρισμενος κ μονο με μια πετσέτα εχεις κ ανοιχτή την τιβι με την τσόντα εχεις παρει κ δωμάτιο που θα το πληρώσεις ετσι κ αλλιώς λες δε γαμιεται...κ επίσης δε ξερεις οτι θα μυρίζει με την πρώτη ματιά
13 Φεβρουαρίου, 2014

σίγουρα κάτι δεν πάει καλά μάστορα.... ;)
Κουλ
13 Φεβρουαρίου, 2014

10αρι δεν δικαιολογείται σε καμια κριτικη κατ εμε. Αλλα μπορει να ηθελε να ξεχωρισει τη συμπεριφορα απο αντικειμενικα κριτηρια οπως η μυρωδια που πηγε να κανει γλυφομουνι και ξενερωσε.. και γω εχω ξενερωσει απο ασχημη μυρωδια. γενικα αν δεν ειναι καθαρη σε εκεινα τα σημεια που ειναι και τα σημεια της δουλειας, ξενερωνεις. Απο κει και περα ναι μεν ειναι αντιφατικη σαν κριτικη αλλα ειναι και στο χερι του καθενος να βγαλει τα συμπερασματα του.
13 Φεβρουαρίου, 2014

συμφωνω απολυτα!! φαινεται ομως πως αρκετοι εδω μεσα δεν τα πανε και τοσο καλα με το σαπουνι ..
13 Φεβρουαρίου, 2014
Bravo Ozzy...απομυθοποίηση!!!
19 Φεβρουαρίου, 2014
Αγαπητέ ozzy, δεν σου κρύβω οτι η κριτική σου με παραξενεψε. Σκέψου πως σταμάτησα να κανω ραντεβού και επισκέφτηκα και το γυναικολόγο φοβούμενη μη και οντως εχω κατι που σε έκανε να πεις τη λέξη μπόχα. Έσπασα και το κεφάλι μου για να θυμηθώ ποιος ειςαι. Και για κακή σου τύχη θυμήθηκα. Θέλεις να ξεκινήσω τις διορθώσεις; "Συνάντηση λίγες μερες μετα την αλλαγή του χρόνου"- η συνάντηση μας εγινε στις 12/02/2014. Δεν το λες και λίγες μερες μετα αυτο. Ξενοδοχειο της παραλιακης-το Lacoba βρίσκεται στη συγγρου. Ξεκινάς με δυο μικρά ψεματακια λοιπόν. Προφανώς για να μην καταλάβω ποιος εισαι επειδη ξερεις μεσα σου αν ειναι έγκυρα αυτα που γράφεις.. Άργησε λιγο-ενημέρωσα μια ωρα νωρίτερα αν θα ηταν ενταξει να καθυστερησω 15 λεπτά και ημουν ΑΚΡΙΒΗΣ σε αυτο. Οταν μπήκα μεσα με κοιτούσες σαν το ροφο. Ρώτησα αν δεν σου αρέσω να φύγω. Δυο φορες. Απαντήσες "που να πας" ειπα στο σπιτι μου αν δεν σου αρέσω χωρις να χρεωθεις τιποτα. Επεμενες ΕΣΥ να μείνω. Δεν σε ακούμπησα καν γιατι σου εξήγησα " ημουν εξω εδω και μια ωρα και θελω να φρεσκαριστω". Μου ειπες " καλα δεν έπρεπε να πας κομμωτήριο να ερθεις,γέλασα και σε ρώτησα αν υπαρχει προβλημα που φοράω βαρύ αρωμα (τοσο βρωμιαρα που μυρίζω άρωμα απο το ιςογειο)..μπήκα στο μπάνιο. Βγαίνω απο τα μπάνιο ειχες το ιδιο βλέμμα ροφου. Σου ξανά πρότεινα να φύγω χωρις χρέωση παρότι ειχα κανει μπάνιο. Δεν με εδιωξες. Ανέβηκα πανω σου γιατι εσυ ήσουν στήλη αλατος,φιλιθηκαμε, σου πήρα πίπα,έβαλες το δάχτυλο σου μεσα μου και μετα στο έγλυψα.εμενα δεν μου μυρίσε κατι και η γεύση ηταν οπως όλων των άλλων κοριτσιών που εχω γλείψει. Και σιγουρα εχω γλείψει περισσότερα απο εσενα. Δεν γύρισα ουτε στιγμη ανάσκελα για να με γλυψεις ουτε έφερα το σώμα μου πανω απο το πρόσωπο σου. Τι είδους λαιμό εχεις ωστε να φτάνεις να μυρίζεις την κωλοτρυπιδα μου δεν ξερω..Ειδες που θυμαμαι λεπτομέρειες; Ειναι γιατι έκτοτε εχω κανει ενα ραντεβού μονο κι αυτο χθες. Οταν τελειωσες, πηγές στο μπάνιο πρώτος και βγαίνοντας ειπες οτι δουλεύεις στις 5.μπηκα για μπανιο( δεύτερη φορα σε μιση ωρα,πολυ καλα για τοσο βρωμιαρα) και σου ειπα να καλέσεις οτι θα αργήσεις λιγο για να κρατήσει το ραντεβού οσο έπρεπε. Δεν ηθελες οποτε ΕΓΩ παιρνοντας την πρωτοβουλία και βλέποντας πως ουτε σου άρεσα ουτε το απολαύσεις σου ειπα να μου δώσεις 70 ευρω μια και αργήσαμε με δικο μου φταίξιμο. Άρα ουτε 100 ευρω έκλαψες αλλα 70. Βλεπεις;η κριτική σου σφύζει απο ειλικρίνεια. Τωρα για το αν ηταν απο τα χειρότερα γαμησια σου δεν φταίω εγω, πως να γαμηθεις με ενα πτώμα; Αν εστω και ενα ψέμα εχω πει εδω ειμαι για να με διορθώσεις οπως εκανα κι εγω.
20 Φεβρουαρίου, 2014

Χαχαχαχαχααχ.... Εισαι απολαυση μωρο μου.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωτας
Z
z4
26 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3